Rukomet

Lavovi izazivaju olimpijskog i svjetskog šampiona

foto: Anadolija

Naša muška rukometna reprezentacija dočekaće u srijedu Dansku, u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Rival timu Zorana Roganovića biće zvanični olimpijski i svjetski šampion,koji je zimus na Mundijalu do titule došao sa svim pobjedama.

„Očekuju nas dvije najteže utakmice u grupi. Ne možemo da prijetimo Dancima i da kažemo da ćemo da ih dobijemo, ali mogu da obećam da ćemo se boriti do posljednjeg trenutka. Vidjećemo da li će to biti dovoljno. Pozivam navijače da budu naš osmi igrač. Uvijek su nas nosili na teškim utakmicama, kada smo pobjeđivali velike reprezentacije”, rekao je Vladan Lipovina.

Crna Gora nije dobro startovala i ciklusu za kontinentalni šampionat. Poslije šokantnog remija u meču sa Farskim Ostrvima u Podgorici, uslijedio je i poraz u Ukrajini, pa će naš tim pokušati da nadoknadi izgubljeno u duelu sa najboljom reprezentacijom na svijetu.

„Veliki je izazov igrati protiv svjetskog prvaka. Znamo da će biti veoma teško, jer kvalitet igre Danske na Svjetskom prvenstvu je pokazatelj koliko je bila bolja od svih. Nadam se da će navijači koji prate reprezentaciju doći u što većem broju. Uvijek ćemo dati sve od sebe, pogotovo kada igramo kući, a biće nam još lakše ako to bude u punoj dvorani i dobroj atmosferi”, poručio je ljevoruki bombarder Stefan Čavor.

Crna Gora i Danska igraće u srijedu od 21 sat u dvorani “Morača”, a isti rivali igraće u subotu u Skandinaviji.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lado Tajovic
Gost
Lado Tajovic

Naprijed momci.
Najveća utakmica u Crnoj Gori,
a najveća pobjeda nam predstoji !!!!

Send this to a friend