Rukomet

Lazović: Nadam se povratku, ali neću zdravlje ugroziti zbog rukometa

Suzana Lazović sljedeće sezone zbog zdravstvenih problema neće igrati za Budućnost, pa će zajedno sa Bojanom Popović raditi sa mladim timom Podgoričanki.

Zbog komplikacija nastalih poslije operacije vrata čeka pregled magnetnom rezonancom krajem novembra, kako bi znala da li će moći sljedeće sezone da se vrati na teren. Dotad joj je propisano mirovanje.

“Do juna neću igrati sigurno. Čekam pregled i razgovor sa doktorom. Vjerujem da ću moći da se vratim na teren, ali ako bude i promil mogućnosti da ugrozim svoje zdravlje zbog toga, posvetiću se isključivo trenerskom poslu”, rekla je emotivna Suzana na današnjoj konferenciji za novinare.

U društvu Bojane Popović Suzana će sljedeće sezone prenositi znanje na mlade rukometašice Budućnosti, koje će prvi put nastupiti u Regionalnoj ligi.

“Ovo je za mene nova uloga jer sam dosad aktivno igrala rukomet. Sarađivaću sa Bojanom Popović, legendarnom rukometašicom. Pokušaćamo da pomognemo mladim igračicama, da im prenesemo naše znanje. Nadam se i da će meni pomoći rad sa djecom, da će me napuniti pozitivnom energijom”, dodala je Suzana Lazović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zeta
Gost
Zeta

Sve najbolje ti zelim!

Igor
Gost
Igor

Ako je radila ugradnju vjestackog diska, koliko znam jedno moze da se bavi plivanjem, a sve ostale aktovnosti su zabranjene, cak i trcanje.

Send this to a friend