Rukomet

Mijatović, Simić i Mijušković odbranili 21 šut na EP

Trojica crnogorskih golmana Rade Mijatović, Nebojša Simić i Mile Mijušković upisali su svega 21. odbranu na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj.

U porazu od Njemačke 32:19 gol “lavova” čuvali su Mijatović i Mijušković. Rade je zaustavio 5 od 25 udaraca rivala, dok je Mijušković imao intervenciju manje iz 16 pokušaja njemačkih rukometaša.

Mijuškovića je u nastavku takmičenja zamijenio Simić, koji je u porazu od Makedonije 29:28 imao učinak 3/19, a Mijatović nešto bolji – 5/17.

Naši golmani su potpuno podbacili u susretu sa Slovenijom, pošto su Rade i Nebojša zajedno odbranili svega četiri šuta izabranicima Veselina Vujovića.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
zoran
Gost
zoran

nije mi jasna ova statisticka kojestarija. najlakse je opaliti po golmanima. ma ni igraci cak nijesu nimalo krivi. po meni je glavni krivac selektor i njegov odnos prema strategiji i kombinatorici. covjek forsira praistorijski rukomet i ne vidi razliku izmedju moderne igre. treba ga otpustiti pod hitno! mislim da je kljuc u selektoru. mora se cak i savez remontovat to… Više »

Mitar_mne
Gost
Mitar_mne

Po dvije odbrane, ejj… sramno!!!

cg 09
Gost
cg 09

Golamani da se razumijemo nisu podbacili nego odbrana,90% suteva je bilo sa 6 metara..

Send this to a friend