Rukomet Završeno glasanje

Navijači izabrali idealni tim ženske rukometne reprezentacije

Poznat je idealni tim ženske rukometne reprezentacije Crne Gore nakon obnove nezavisnosti u izboru pratilaca RSCG na društvenim mrežama.

U protekla 24 sata navijači su bili u prilici da na svim pozicijama izaberu po jednu igračicu, koja je po njihovom mišljenju, pružila najviše u dresu sa državnim grbom.

U idealnom timu su golmanka Sonja Barjaktarović, krila Jovanka Radićević i Majda Mehmedović, bekovi Katarina Bulatović, Milena Raičević i Bojana Popović i pivot Ema Ramusović.

Očekivano, najveća “borba” vodila se za poziciju pivota – Ema Ramusović je na kraju imala 334 glasa, Suzana Lazović 250, a Ana Đokić 191.

Popularne Lavice ostvarile su izuzetne rezultate od formiranja nacionalnog tima, a svakako se izdvajaju srebro sa Olimpijskih igara u Londonu i zlato sa EP u Beogradu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

joka je kraljica.

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Mislim da je Maja Savic mogla biti pata-pata sa Majdom… ostali svi na mjestu

Jason
Gost
Jason

Ana Dokić,Maja Savić nijesu tu,ali jeste ova Ema? Eto zašto nikad ne zelim da imam veze sa ovim “navijacima” ili da idem na utakmice. Cijeli sport nam je ka ova Ema

HrabriSokoli
Gost
HrabriSokoli

Ema nas je spasila prosle kvalifikacije, sjecas se, njen gol nas je odveo na prvenstvo. Tako da, ne treba curu blatiti. Istina jeste da ovo glasanje nema neke veze, jer vecina glasa zato sto zna neku od njih i slicno. Za mene licno to bi bilo: Sonja-Kaća, Anđela ,Bojana Popović-Joka,Majda-Ana Đokić. Ali, svako ima pravo na svoj izbor 🙂

REW
Gost
REW

Baš zbog tih navijača navijaš protiv cg?
Ajde jadana ne mlati!!!

Amid Masov
Gost
Amid Masov

Maja nikad nije igrala za reprezentaciju Crne Hore

Tuborg
Gost
Tuborg

Ne znam koji navijaci su birali, ali su zaboravili Anu Đokić na pivotu i Maju Bulatović

Send this to a friend