Rukomet Francuskinja odlazi iz Podgorice

Pino se oprašta od Budućnosti: Tužna sam, hvala djevojkama i klubu na svemu

Igračica koja je dobitnica najvećeg priznanja u rukometu, najbolja na planeti u u izboru Svjetske rukometne federacije (IHF) 2009. godine Alison Pino na emotivan način oprostila se od Budućnosti.

U subotu će naime, u revanšu četvrtfinala Lige šampiona protiv Đera posljednji put nastupiti za dvostrukog šampiona Evrope, jer naredne sezone mijenja sredinu.

U Budućnost je stigla prošlog ljeta, kao igračica sa bogatim iskustvom koja je u dresu reprezentacije Francuske bila šampion Evrope i svijeta, te osvajačica olimpijske medalje, a suze koje nije mogla da sakrije na konferenciji za novinare uoči duela protiv Đera, govore više od bilo koje riječi i utisku koji nosi iz našeg kluba, Podgorice i Crne Gore.

“Mogla bih da kažem mnogo toga… Tužna sam da budem iskrena. Uživala sam ovdje, ali nije bilo lako. Bilo bi mi drago da je bilo drugačije, ali to nije bio slučaj. Došla sam sa očekivanjima. Nije se sve odvijalo onako kako sam očekivala, ali to je život. Ponosna sam na ono što smo uradile od januara, nije bilo lako, zbog brojnih problema sa povredama i činjenice da imamo mlad tim. Ponosna sam na saigračice, nije bilo lako doći u Budućnost iz Francuske u vrijeme pandemije, želim da se zahvalim djevojkama i klubu na svemu!”, rekla je Pino.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gradjanka
Gost
Gradjanka

Bravo Pino! Dale ste maksimum! Mi smo uvjek ponosni na nasu Buducnost i Crnu Goru! Bravo! Mocnije zemlje pa nemaju takve igracice kao mi a da se uvjek pobjedjuje, ne moze!

Friz
Gost
Friz

Da neće i trenerica sa tobom, da počinemo.

Send this to a friend