Rukomet Obećavaju uspjehe

Plave dame se družile sa navijačima pred početak nove sezone

foto: ŽRK Budućnost

Rukometašice Budućnosti sa stručnim štabom sinoć su u neposrednom druženju sa navijačima najavili početak 25 sezone u Ligi šampiona.

“Plave” će u subotu, u ,,Morači, igrati sa Brestom na premijeri elitnog klupskog takmičenja, a duel je zakazan za 19 sati.

Dva trofeja Lige šampiona, koja su podgoričke rukometašice osvojile 2012. i 2015. godine, bila su istaknuta u holu Delta sitija. Toliko upečatljiva da su, možda i očekivano, na djecu ostavila najsnažniji utisak.

U nekom trenutku pohrlila su da se slikaju sa peharima, a kasnije i sa igračicama. Majda, Joka, Emili, Dina, Milena, Ema, Marina, Tanja, Sanja, Barbara i trener Dragan Adžić strpljivo su dijelili autograme i razgovarali sa “gostima” o početku sezone i očekivanjima.

Jednoj od najmlađih članica sekcije Mini rukometa Budućnosti, Sanja Vujović je obećala pobjedu u subotnjem meču sa francuskom ekipom.

Naše rukometašice strpljivo su dijelile flajere sa svojim slikama i autogramima, a kapitenka Raičević pozvala je navijače da da im u subotu pomognu u premijernom duelu sa francuskom ekipom.

Budućnost će u grupnoj fazi Lige šampiona igrati još sa rumunskom Valčeom i njemačkim Bitighajmom. Cilj Budućnosti u ovoj sezoni je plasman na fajnal-for LŠ u maju naredne godine u Budimpešti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
crnogorac
Gost
crnogorac

Pa jesu li “lavice” ili “dame”? Nije isto!

Send this to a friend