Rukomet U četvrtak dupli program za Budućnost

Podgorica domaćin prvog turnira Regionalne lige

Podgorica će naredne sedmice biti domaćin prvog turnira nove sezone Regionalne lige za rukometašice. Na turniru koji će biti odigran u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru, Budućnost će u četvrtak, 12. septembra, odmjeriti snage protiv Jagodine i Podravke.

Biće to nove provjere u pripremnom periodu za početak nove sezone Lige šampiona, koja kreće prvog vikenda oktobra, kada će u Podgorici gostovati francuski Brest.

Osim duela protiv timova iz Srbije i Hrvatske, Milena Raičević i saigračice u Podgorici će odigrati i trening utakmicu protiv slovenačkog Krima, koji se takođe, priprema za novu sezonu Lige šampiona.

U glavnom gradu naše države naredne sedmice boraviće i švedski Guif, sa kojim će naše djevojke, takođe, imati zajedničke treninge.

U dosadašnjem dijelu pripremnog perioda koji su počele krajem jula, izabranice Dragana Adžića odigrale su devet kontrolnih duela i upisale osam pobjeda, uz samo jedan poraz, što uliva optimizam uoči početka nove sezone u kojoj je primarni cilj plasman na finalni turnir Lige šampiona u Budimpešti.

REGIONALNA LIGA, SEZONA 2019/20

Prvi turnir, Podgorica, 11/12. septembar, Univerzitetski sportsko-kulturni centar

Srijeda, 11. septembar
Podravka – Jagodina (18.00)

Četvrtak, 12. septembar
Budućnost – Jagodina (10.00)
Budućnost – Podravka (18.00)

Send this to a friend