Rukomet Svjetsko prvenstvo u Japanu

Pogledajte uzbudljivu završnicu meča Crne Gore i Španije

Rukometašice Crne Gore i Španije jutros su odigrale jedan od najuzbudljivijih mečeva na Svjetskom šampionatu.

Duel neporaženih timova u grupi C na kraju je pripao Španjolkama 27:26, a gol odluke postigla je Barbosa Kabral tri sekunde prije kraja.

https://www.youtube.com/watch?v=zxb_WHCB–E&feature=youtu.be

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Petar
Gost
Petar

Oval poraz
Los znak
Boim se

stetoc1na
Gost
stetoc1na

dobro, nije strasno. Imamo lijepu priliku da se borimo za medalju. Opet kljuc svega je Milena K. ona je takav tip igraca da moze da da 7-8 golova i rijesi svaku utakmicu. Ali moze i da us.re utakmicu kao ovu jutros. Trener treba da osjeti kad je trenutak da je zamijeni al ona je totalno nepredvidljiva igracica kroz cijelu karijeru.… Više »

Xyz
Gost
Xyz

Viva España!

Volim prirodu
Gost
Volim prirodu

Žalosti….

Mr.No
Gost
Mr.No

Reprezentacija Španije se veseli kao da je uzela olimpijsku medalju -znači da ste se vratile u vrh svjetskog rukometa i da Vam hvali mrvica sreće. Vi ste ponos za sve! Srećno naše lavice!

Micko CG
Gost
Micko CG

A normalno da se vesele kad u zadnjem sekundu dobiju izgubljenu utakmicu.Ne razumijem tu tvoju logiku u vezi vrha.Samo znam da je ovo jedna od najvaznijih utakmica zadnjih godina u kojoj je pobjeda sirom otvarala vrata polufinala da ne pricamo o olimpijadi,na kojoj ako se one ne kvalifikuju zastavu mozda bude nosio onaj jedrilicar kao jedini predstavnik CG

Rumija
Gost
Rumija

Ponovo Bonaveture ! Zadnji napad Barbosa skace i udara laktom Jaukovic po licu ! Bonaventura sudi faul za Spaniju i Djinu iskljucuje.Deset puta sam vracao snimak, definitivno je bio faul nad Djinom !!!

Charlie
Gost
Charlie

Ne zelim da gledam da se nervirsm.

Send this to a friend