Rukomet

Popović: Treba da se odmorimo i spremimo za sjutra

EPA-EFE/Marcin Bielecki

Selektorka ženske rukometne reprezentacije Crne Gore Bojana Popović pohvalila je nastup svojih izabranica u odbrani u meču druge runde olimpijskog kvalifikacionog turnira u Ulmu.

“Lavice” su izgubile od Njemačke 28:24, pa će sjutrašnji duel protiv Slovenki biti odlučujući za odlazak u Pariz.

“I da smo danas slavile ili odigrale neriješeno znale smo da u posljednjem kolu moramo da dobijemo Sloveniju – ta jedna utakmica mora da se dobije da bi se otišlo na Olimpijske igre”, rekla je Popović.

Meč odluke je u nedjelju od 16 sati.

“Ova utakmica nam je donijela dosta toga zbog onoga što slijedi na utakmici sa Slovenijom – da djevojke malo osjete borbu u odbrani. Treba da se odmorimo i spremimo za sjutra”, jasna je Bojana.

Crna Gora danas nije mogla da parira Njemicama.

“Od starta smo znale da neće biti lako, zahvaljući dobroj odbrani imale smo 4:3, vraćale se zahvaljujući njoj, ali je napad na momente funcionisao, pa na momente nije, a kada bi išao mi nismo pogađale. Mnogo promašenih zicera sa šire desne strane su nas doveli da se one odlijepe”, rekla je selektorkai dodala:

“Tokom posljednjih 20 minuta smo stabilizovale napad, pa je i rezultat išao gore, tako da sam zadovoljna sa mnogo odbrambenih stvari koje su djevojke pružile, kao i sa borbenošću i njihovim davanjem do kraja”.

Meč je odigran u sjajnom ambijentu…

“Drago mi je što smo imale ovakvu utakmicu gdje su djevojke uvidjele neke stvari, gdje su su malo razigrale, osjetile teren i pravog protivnika koji nas i sjutra čeka. Osjećaj iz posljednjih 20 minuta i početnih petnaestak, posebno u odbrani je dobar. Da li se radi o 5-1 ili 6-0 odbrabi vidim da se u tome osjećaju sigurno i moćno, tako da ćemo probati i meč sa Slovenijom da igramo na taj način i na kraju dobijemo”, zaključila je Bojana.

3

avatar
1000
2
1
0
 
3
mariusDa je vječnaJoko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Da je vječna
Gost
Da je vječna

Treba da se odmorimo ali od tebe. Dosta si nas urnisala.

Joko
Gost
Joko

Lijepo se odmorite i nastavite, možda vam u san dodje da ste pibijedile Sliveniju.
Ko zna?

marius
Gost
marius

Samo svetosavcimaa u san se javljaju djedovi, razni svecevi, I onda idu farbaju zidove u 3 boje,i neke vojske pominju. Lavice ce hrabro i srcem na javi pobijediti Sloveniju , I otić na OI . Srećno Bojana,Srećno lavice,I obradujte CRNU GORU,onu ,koja navija za vas.

Send this to a friend