Rukomet

Protiv Meca ispraviti loš utisak iz Norveške

Nemaju alibi za slabo izdanje u Larviku, bile su nakon poraza samokritične i žele što prije da zaborave na utakmicu druge runde grupne faze Lige šampiona.

Rukometašice Budućnosti neće morati dugo da čekaju kako bi popravile utisak. Sve što su propustile u Norveškoj, u nedjelju u Francuskoj, protiv Meca, mogu i žele da nadoknade.

“Ništa nije lako i ne pada sa neba. Svaka ekipa je jaka i traži maksimum. Liga šampiona je san svakog sportiste. U Ligi šampiona je skoncentrisan visoki nivo kvaliteta. Mi smo u Larviku bili u problemima imali smo slabiju komunikaciju na terenu. Na kraju, kao i uvijek, sve je bilo u glavama. Sigurna sam da protiv Meca nećemo igrati na način na koji smo igrali sa Larvikom. Znamo o kakvoj je ekipi riječ”, kazala je golmanka Marina Rajčić.

Francuski šampion u treći meč LŠ protiv Budućnosti ulazi sa učinkom od pobjede (Larvik) i remija sa Odenzeom u Danskoj.

“Očekuje nas težak zadatak. Znam najbolje kakva će nas atmosfera sačekati sa tribina i kvalitet na terenu. Igraćemo sa borbenom ekipom, sa kojom nema stajanja. Tražiće stopostotni maksimum. Zaslužuju pažnju od prvog minuta.”

Marina jedva čeka početak utakmice, kao i njene saigračice. Ovakvi i slični mečevi, smatra Marina, podižu ekipu.

“Možemo još bolje i pokazaćemo koliko. Evo, vidjeli ste i nakon dva kola Lige šampiona da su neke ekipe napravile kiks. Desi se. Bolje u ranoj, nego u kasnijoj fazi.

Budućnost nije ušla u “crveno”, ali za potpuni mir i samopouzdanje potrebna je savršena igra u Francuskoj. Priprema Meca je završena stvar, Marina je imala što da kaže.

“Poznajem ih. Tri godine sam nastupala za Mec. Ali, nekad ni to nije dovoljno. Poznaju i oni mene i ostale djevojke iz ekipe. Bićemo spremne, kao što će Mec biti spreman za nas”, istakla je Marina Rajčić.

Mec i Budućnost igraće u nedjelju od 17 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
promjene
Gost
promjene

Cijenim da je vrijeme za promjene. U slučaju poraza kristalno je jasno da su odmah potrebni duboki rezovi( a ne prazna opravdanja) počev od stručnog štaba pa do pojedinih igračica, neke da počnu sa klupe, a da se drugima da prava šansa. Tu je za angažman idealan Johanson, koji bi dobio mjesec dana da pripremi bolje reprezentaciju i da razdrma… Više »

Send this to a friend