Rukomet

Radičević: Želja mi je da se oprostim pred našim navijačima

foto: IHF

Jovanka Radičević nije skrivala tugu nakon posljednjeg meča crnogorskih rukometašica na Svjetskom prvenstvu i poraza od Poljske (33:28).

“Tužna sam, jer sva borbenost, želja i karakter nisu donijeli bar još jednu pobjedu. Ponosna sam i srećna što je svaka dala sve od sebe, što smo tri sedmice živjele kao porodica i pokušavale poslije svakog poraza da vidimo šta nije bilo dobro, šta bi trebalo ispraviti. Davale smo se jedna drugoj nesebično, ponosna sam na djevojke”, poručila je Radičević.

“Prvi put neke djevojke su na velikom takmičenju, to je veliko iskustvo. Sigurno je moglo mnogo bolje, ali ima potencijala. Potrebno je puno da se radi, rezultati se ne prave preko noći. Nismo bile kompletne, ali je moglo bolje, jer nas nijedna ekipa nije baš nadigrala, ali su te rotacije rivala u drugoj fazi doprinijele da ne ostvarimo pobjedu, jer je većina nas igrala 60 minuta.

Da li će kapitenka igrati naredene godine na EP?

“Ne želim još ništa da pričam i obećavam, vjerujem da hoću. Iskreno, želja mi je i bila da se oprostim pred našim navijačima. Igrati za Crnu Goru za mene je poseban motiv, a uvijek ću biti najveća podrška djevojkama, igrala ili ne”, kazala je Radičević.

Send this to a friend