Rukomet Srednji bek komentarisao žrijeb za Ligu šampiona

Raičević: Biće nam teže nego prethodnih sezona

foto: ŽRK Budućnost

Milena Raičević očekuje da predstojeća sezona bude teža nego prethodne za rukometašice Budućnosti, ali vjeruje da će Podgoričanke biti spremne za nastup u Ligi šampiona.

Konkurencija je jaka, a najveći rival u grupi biće Đer.

“Svaka utakmica će biti neizvjesna do kraja, ali kao i prethodnih sezona, vjerujem da će kako sezona bude odmicala, biti jasnije koja ekipa ima kvalitet da ide do samog kraja. Biće nam teže nego prethodnih sezona, svjesne smo da prva dva mjesta vode direktno u četvrtfinale i to će sigurno biti prioritet svim timova. U novu sezonu ulazimo sa izmijenjenim sastavom, biće nam potrebno vrijeme da se uigramo, ali znamo imena protivnika i imamo vremena da se spremimo na najbolji način”, rekla je dugogodišnja crnogorska reprezentativka i osvrnula se na drugačiji sistem u Ligi šampiona:

“Novi sistem takmičenja donio nam je i jaku grupu u kojoj ćemo imati veliki broj jakih utakmica. Ostaje da se vidi kako ćemo se uklopiti u novi sistem, jer igramo protiv ozbiljnih protivnika, pri čemu je samo nepoznanica u kojem sastavu će novu sezonu početi Podravka”.

Budućnost će nastup u Ligi šampiona započeti 12. ili 13. septembra.

Send this to a friend