Rukomet

Roganović: Ne bih volio da poletimo…

foto: Stefan Ivanović

Selektor rukometne reprezentacije Crne Gore Zoran Roganović želi da navijači i javnost uvijek budu uz nacionalni tim bez obzira na rezultate u datom momentu.

“Lavovi” su sinoć ostvarili jedan od najvećih trijumfa od sticanja nezavisnosti, pošto je u dvorani Morača savladan aktuelni svjetski i olimpijski šampion, selekcija Danske.

“Nikad nismo prestali da vjerujemo u ove momke, niti ćemo ikada prestati. Oni zaslužuju takvo povjerenje. Odnos kod njih nikada nije upitan, uvijek idemo da damo sve od sebe, ali nekada nije dovoljno. Malo je čudno ovdje – sve je iz krajnosti u krajnost. Želio bih da nas javnost i navijači podržavaju uvijek, ne samo nas, već sve naše sportiste, i kada gubimo i kada pobjeđujemo. Trebalo bi da nađemo neki balans i u kritikama, a i u pohvalama”, rekao je Roganović.

Šanse Crne Gore da se nađe na Evropskom prvenstvu značajno su porasle nakon trijumfa nad Danskom.

“Mi smo vjerovali u to od početka, naglašavali smo uvijek da ćemo se boriti do kraja. Ne bih volio da poletimo nakon sinoćnje pobjede, da ne dođemo u situaciju da napravimo loš rezultat u nekim narednim mečevima. Ima nade, na dobrom smo putu”, kazao je selektor “lavova”.

Rukometaši nisu imali vremena za pravu proslavu pobjede, pošto ih već u subotu u Kopenhagenu čeka novi duel sa Dancima.

“Bilo bi suludo da im prijetimo, sinoć smo imali osam igrača, osmi je bio na tribinama. Volio bih da ostavimo dobar utisak, nadam se da ćemo biti konkurentni, a vidjećemo dokle će nas to odvesti”, rekao je Roganović.

Crna Gora sa tri boda zauzima treće mjesto na tabeli, iza Danske i Ukrajine koje su sakupile bod više.

Subotnji meč protiv Danske počeće u 20.15 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
somi
Gost
somi

Poletite,gubite,vi ste pokazali koste i sto ste

DUKLJA
Gost
DUKLJA

SVAKA ČAST,SVOJ NA SVOME.

Send this to a friend