Rukomet

Roganović ne odustaje od Vuka Borozana

Zoran Roganović želi da vidi Vuka Borozana u reprezentaciji Crne Gore.

Novi selektor lavova kaže da neće odustati od sjajnog beka i da će probati da ga vrati u A tim.

Borozan je inače prethodnom selektoru Draganu Đukiću saopštio da se neće odazivati pozivu.

„Razgovoraću sa svim potencijalnim reprezentativcima, ni kod jednog ne bi trebalo da budu upitni volja i želja, kao što nisu bili ni do sada. Što se Vuka Borozana tiče, ne znam koja je problematika i zbog čega nije igrao, ali se iskreno nadam da u budućnosti hoće. Ne možemo se nikoga odreći, jer imamo dvadesetak igrača. Nadam se da ćemo imati grupu momaka koja će biti maksimalno motivisana, jer želimo da napravimo ono što se od nas traži, plasman na Evropsko prvenstvo”, naglasio je Roganović za Sportklub.

Prvi izazov novog selektora očekuje u oktobru kada kreću kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Neko
Gost
Neko

Momak je na mjestu. Sigurno ima dobar razlog

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Pozoves li njih trojicu ti si najvece smece.. nema potrebe da i tebe ponizavaju i da ti kvare atmosveru.. zamisli jadan da ti se odazove ko djukicu na jednu utakmicu pa te proda na ostalim kad je najbitnije.. sram ga i stid bilo i dje cuje i dje ne cuje!!

Čapur
Gost
Čapur

Kakav Borozan , nemoj u startu da vuces pogresne poteze…Inace moram da napomenem , Borozani su casno bratstvo al u svakom zitu ima kukolja pa se i tu nadje…

Mne
Gost
Mne

BITNO JE DA ZORICA KOVAČEVIĆ URUCILA BOROZANU NAGRAFU ZA NAJBOLJEG SPORTISTU CG

mne
Gost
mne

Takav (ne)kvalitet covjeka nije potreban nikome. Mozda je svjetska klasa sto se rukometa tice, ali je ispao nula prije svega prema svojim saigracima, koji su dijelili istu muku sa njim, dok se on krio bez ikakve izjave kao (da ne kazem sta), a prakticno cijelo vrijeme nije zelio da igra vec ceka Katar. I drugo prema navijacima,koji su ga podrzali,… Više »

Ukradose mi ime
Gost
Ukradose mi ime

Ne treba se nikog odreci no on se odrekao crnogorskog dresa i to na kvarno znao je da nece da igra no cekao je posljedni trenutak da to saopsti njega zvati u reprezentaciju je nefer lprema onima koji bi da igraju i opet ce da utekne garantovano ne njega pa da igramo sa pet upolje sto ce ti coek u… Više »

Send this to a friend