Rukomet Mladi stručnjak sa velikim ambicijama gleda na budućnost

Roganović sanja medalju na klupi crnogorskih lavova

foto: RSCG

Dugoročna ambicija selektora naših rukometaša Zorana Roganovića je odličje na klupi “lavova” na velikom takmičenju.

Predvođeni mladim stručnjakom crnogorski rukometaši su zimus upisali prvu pobjedu na prvenstvima Evrope i najavili dobre rezultate u budućnosti.

“Moja sportska ambicija je da svakodnevno ulažem u sebe i da budem najbolja moguća verzija sebe kao trener ekipe koju vodim, a pogotovo kao selektor reprezentacije. Dugoročna ambicija je osvajanje medalje sa crnogorskom reprezentacijom i to je ono čemu stremim i zašto svakodnevno gledam da napredujem kao trener, da bih uspio da ubijedim fantastičnu grupu igrača da samo kao tim i samo zajedno mogu puno toga da ostvare”, rekao je Roganović za mnerukomet.me.

Na klupi nacionalnog tima pamti naročito dvije utakmice. Veliku pobjedu nad Danskom i šokantni remi protiv Farskih Ostrva.

“U pozitivnom smislu pobjeda nad Danskom u Podgorici prošle godine i način na koji smo nadigrali svjetske šampione je trenutak koji nikad neću zaboraviti. To je trenutak kada smo pokazali da imamo potencijal za velike stvari, a remi protiv Farskih Ostrva je takođe trenutak koji je jako uticao, kako na mene, tako i na ekipu. Volimo da kažemo da bez Farana ne bi bilo ni Danaca, tako da su i ta dva trenutka jako povezana”, istakao je Zoran Roganović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
BGD
Gost
BGD

Pa mogli bi ,posebno kada bi ste opet napravili jak Lovcen kao pre 20 godina pa da vecina igraca bude tu.Jel zna neko sa Cetinja ko je tada davao pare za Lovcen i sto ne daje danas?

Send this to a friend