Rukomet

Rukometaši ubjedljivo poraženi od Hrvatske

foto: RSCG

Crnogorski rukometaši doživjeli su ubjedljiv poraz od Hrvatske 34:22.

Crnogorci su izgubili na prijateljskom turniru u od domaćina, koji je igrao praktično u najjačem sastavu.

Izabranici Zorana Roganovića uspjeli su da pariraju samo 30 minuta.

Nakon prvog poluvremena bilo je 14:12, a Hrvati su drugi dio meča otvorili serijom 5:0 i tu su sve dileme otklonjene.

Sa šest golova Štrlek je bio najefikasniji kod pobjednika, pet puta se upisao u strijelce Mandić, po tri puta Horvat, Cindrić i Jaganjac.

Miloš Vujović je postigao sedam golova za naš nacionalni tim, po četiri su dodali Stefan Čavor i Nemanja Grbović, dvostruki strijelci bili su Vasko Ševaljević, Marko Lasica i Igor Radojević, a jednom je mrežu zatresao Aleksandar Bakić.

Borilović na golu šest odbrana, dok Mijušković nije uspio da odbrani neki udarac.

Naša selekcija je u prvom meču turnira savladala Italiju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DOKTOR
Gost
DOKTOR

Ma sto na fudbal i muski rukomet trosite pare…ma i za kosarku netreba..i za zensku odbojku…zenski fudbal..pare se trose UZALUD

somi
Gost
somi

Mozete pricati sto hocete uz rukometasice to je jedina reprezentacija koja je kao jedan,pjevaju himnu svi ,pa za onoga ko voli drzavu milina ih je vidjet,Neka izgube svaku uvjek ce biti nas ponos,bez obzira ko igrao.

Hydra
Gost
Hydra

Pa neka formiraju hor taman,ajde ne sprdaj se,prva stvar fizicki nisu spremni,sto je bruka teska,o tome ne bi trebalo ni da se prica,a kad dodju igraju sve polovicno,I u odbrani I u napadu,bez ikakve borbenosti,skupila se grupa vratara,doktora itd. I zamalo ih dobise,oni to trebaju da dobiju ubjedljivo bez selektora,ako nece da odigraju onako kako treba da se igra onda… Više »

Bokelj
Gost
Bokelj

Hahahah nastavljaju Montenegrini sa deklasiranjem u svim sportovima Hahahha. Najgori u Evropi. Kakva država takav i sport uostalom .

MNE
Gost
MNE

HRVSTSKI TSUNAMI POMEO CRNOGORCE,naslov u hrvatskim novinama,Lino Červar zamolio da ne bude ponižavanja komsija,Rukometni savez kaze da je ovo bio plan da se mladi igrači provjere,ZASTIDJE

Realnost
Gost
Realnost

Drugo poluvrijeme je selektor Hrvatske zamolio igrače da ne ponižavaju komsije,i da ne dodje do kakve povrede ,ima li vece bruke u sportu od SAŽALJENJA.

VAso
Gost
VAso

Napravili su kombinaciju da samo Cetinjani igraju za reprezentaciju , a u drugim gradovima su uništili sve klubove . VIDIMO DA SU BAS DOBRO URADILI, MOMCI IGRAJU

Hydra
Gost
Hydra

Ma ovi su trop kako god da obrnes,od selektora,strucnog staba do igraca a pogotovo igraca,ovo treba rasformirat

Send this to a friend