Rukomet Nađa Kadović je velika nada Budućnosti

Tinejdžerka pokazala da može da zamijeni Majdu Mehmedović

Tinejdžerka pokazala da može da zamijeni Majdu Mehmedović

Rukometašica Budućnosti Nađa Kadović ima 16 godina, uzor joj je Majda Mehmedović i najmlađa je igračica Lige šampiona. Upravo je u prošlom kolu protiv Krima zamijenila Majdu koja, zbog manjih problema sa leđima, neće putovati u Švedsku na megdan Savehofu.

Nađa će i u subotu zauzeti startnu poziciju. Debitantkinja vjeruje da će njen klub, u novom meču sa švedskim predstavnikom u Ligi šampiona, ponoviti dobru partiju sa premijere u Podgorici.

“U pauzi od Lige šampiona bavili smo se i analizom, vidjeli greške, ali i dobre stvari koje želimo da zadržimo. U subotu nas čeka Savehof, mlada i rastrčana ekipa, potrudićemo se da ih umirimo i da sprovedemo našu igru, prije svega da vodimo igru”, rekla je Nađa.

Najmlađa članica Budućnosti vjeruje da će i ostale djevojke, poput Džaferović, Godeč, što da ne i mlade golmanke Vujisić, dobiti šansu.

“Nadam se i sigurna sam da će se iskusnije igračice potruditi da mlađe dobiju šansu.”

Kaže da nema pritiska.

“Skroz sam se oslobodila. Imam veliku podršku od trenera i iskusnijih igračica. Mnogo mi znači njihova pažnja. Pored mene je najbolje krilo na svijeta, Majda Mehmedović, koja i poslije treninga sa mnom radi i priča.”

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
Ljubo Da.Budimo realniKarlitoBriganteMilena
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljubo Da.
Gost
Ljubo Da.

Moraš da ispravio ledja ,još si mlada.Hrabro naprijed.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Не може Мајду нико замијенит, а Нађи сву срећу желим! Да постигне само дио Мајдиног успјеха може бити срећна.

KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Svaka cast kako se drze rukometasice, nema ljubomore medju njima i starije pimazu mladjima igracicama a ne da im nogu postavljaju da im nebi mjesto uzele. Svaka cast djevojke vi ste svijetla tacka kako se igra i za klub ali i za drzavnu reprezentaciju.

Milena
Gost
Milena

Bravo Nadja!:*

Send this to a friend