Rukomet

Lavovi pokazali srce i srušili svjetskog i olimpijskog prvaka!

Naši najbolji rukometaši pobijedili su Dansku 32:31 u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

“Lavovi” su pokazali veliko srce i kvalitet, pa su potpuno neočekivano napravili senzaciju.

Još jednom su rukometaši pokazali da znaju da pobijede najbolje, nakon poraza od Ukrajine i remija sa Farskim ostrvima renesansa.

Večeras je tim Zorana Roganovića odigrao briljantno, protiv ubjedljivo najbolje reprezntacije planete!

Odbrana i Simić briljantni, napad fluidan, kreativan, mnogo lijepih golova, i potpuno zaslužena pobjeda, veliko slavlje i suze naših rukometaša sve su rekli.

Sedam golova Miloš Božović, po pet Stevan Vujović i Vladan Lipovina. Na drugoj strani osam golova Hansena. Simić je imao 14 odbrana i bio je briljantan dao je i gol!

Dvije selekcije sastaju se opet u subotu veče.

Naši su se ovim trijumfom potpuno vratili u trku za plasman na Evropsko prvenstvo.

tok meča:

60′ POBJEDA!!!

60′ 31:30 još 90 sekundi. Božović za nas, pa Svan na drugoj strani. LIPOVINA! na 40 sekundi prije kraj za 32:30, Zakairsen je smanjio, ali Danci nijesu mogli do gola u posljednjih 25 sekundi!

55′ Damgard vraća Dansku na minus 1 – 28:27. Uzvraća topovskim udarce Lipovina! Fenomenalan gol Kankaraša, opet je tri razlike.

50′ Isključenje Bogdana Petričevića i gol Hansena 25:24. Danci koriste kaznu, Svan pogađa za izjednačenje. Golčina Stevana Vujovića za novu prednost. Miloš Božović je uvećao na plus dva, a onda MIloš Vujović u spektakularnoj kontri za tri razlike! Smanjio je Damgard.

43′ Hansen iz novog sedmerca vraća minus 1. Danci pet sedmeraca mi nijedan! Lipovina za 23:21. Opet sedmerac i opet Hansen! 23:23 Melgard daje gol iz kontre. SIMIĆ daje i gol! kažnjava Dance, čuda radi! Nakon nove odbrane Simića, prvi sedmerac za Crnu Goru i Miloš Vujović 25:23.

38′ Hansen iz novog sedmerca za novo vođstvo gostiju, ali Miloš Božović rešeta! DELIRIJUM u Morači. Sjajni Simić i golovi krila Radovića i Vujovića 22:20. SPEKTAKL! Deset odbrana Simića!

35′ Igrali su Danci prvi napad bez golmana i kaznio ih je Lasica sa centra. Lars Svan sa druge strane daje peti gol! Nakon gola Lipovine, opet isključenje i sedmerac Miloš Vujović pravi grešku. Hansen sa sedmerca vraća prednost gostima! Konačno isključenje i za Dance, Melgard mora na klupu. Cepelin igramo i Vujović daje gol! 19:19.

30′ Čavor nakon lijepe akcije daje gol za 15:14, a uzvratio je Mensa Larsen. Zakariasen za vođstvo Danaca u finišu prvog poluvremena. Kankaraš je vratio neriješen rezultat 16:16, ali Zakariasen brži od sirene i Danci vode na poluvremenu. Dobra igra naših, odlični Simić, ali teško je protiv najbolje reprezentacije na planeti! 16:17.

27′ Kankaraš nakon tajmauta odlično se postavio na crti i dao gol. Još jedan odličan napad, prostor za Lasicu i gol 13:11. Sedmerac i dva minuta za Miloša Božovića. Hansen siguran sa sedam metara 13:12. Odličan napad sa igračem manje i gol Stevana Vujovića broj 4. Danci uzvraćaju preko Zakariasena 14:13. Taman smo se kompletirali i opet sedmerac i dva minuta, ovaj put za Lasicu. Simić brani sedmerac, fenomenalan je naš golman! Ipak Landin dobija ogroman ugao i daje gol 14:14.

23′ Danci su odigrali napad bez golmana i Svan je iskoristio višak sa desnog krila. 10:9 uz tri gola odličnog krila. Dozvolili smo poravnanje. Loš izbor šuta Lipovine otvorio je kontru gostiju za 10:10. Ispravio se Lipovina u narednom napadu 11:10. Opet smo izgubili loptu i dozvolili Landinu Jakobsenu da iz kontre poravna na 11:11.

20′ Fenomenalno je meč otvorio Nebojša Simić sa šest odbrana u prvih 16 minuta. Hansen je dao jedini gol za Dansku u napadima sa igračem više, a i on je sumnjiv jer je djelovalo da je Simić spriječio loptu da pređe liniju. Danci prilaze na samo gol zaostatka, Mensa je smanjio na 9:8. Mlađani Bakić daje prvi gol, iz kontranapada je savladao velikog Landina. Tajm aut Danaca.

15′ Božović je raspucan daje novi gol, ali i Zakariasen ulazi u ritam, 6:5. Božović daje novi gol za 7:5, a isključenje za Mikela Hansena zbog udaranja Miloša Vujovića! Dva minuta igrač više za naše i napad za plus 3. Simović koristi šansu za 8:5. Uzvratio je Svan sa krila 8:6. Na drugoj strani novi gol Miloša Božovića, a sada isključenje Miloša Vujovića.

10′ Projektil Čavora za prvo vođstvo u sedmom minutu. Odigrali smo iz dobre odbrane kontru i dali gol preko Stevana Vujovića. Danci igraju konstantno brzi centar, prošao im je u osmom minutu i Svan pogađa za 4:3. Naši bekovi su se raspucali, Božović daje drugi gol 5:3. Fenomenalan je Simić na golu, ima već tri odbrane, sva tri zicera! Imali smo napad za plus tri, ali smo dozvolili kontru Zakariasenu.

5′ Olsen je doveo goste do vođstva, uzvratio je Božović. Las Svan iz prve kontre donosi novu prednost Dancima, a poravnao je Stevan Vujović. Naši su vrlo jako ušli u meč, odbrana je agresivna i dobra, u napadu imamo problema i ne pronalizimo laka rješenja.

Možda i 3000 gledalaca na tribinama Morače. Naša selekcija juri peti trijumf protiv svjetskih šampiona! Kreće duel.

Rival “lavova” biće zvanični olimpijski i svjetski šampion, selekcija koja je prije dva mjeseca dominantno osvojila Mundijal.

Crna Gora ima samo bod iz dvije utakmice protiv Farskih Ostrva i Ukrajine, a Danska je ubjedljivo najjači im u grupi.

Selektor Zoran Roganović najavio je da će momci ostaviti srce na terenu kako bi popravili utisak nakon blijedih partija na startu kvalifikacija.

Isti rivali igraće u subotu u Kopenhagenu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
vukomita
Gost
vukomita

TO JE ONAJ LAV SA ZASTAVE NASE, BICE IH SVAKI DAN SVE VISE ZIVJELI JUNACI DUBOKO POSTOVANJE

DUKLJA
Gost
DUKLJA

OVO JE BILA BORBA ZA ČAS I OBRAZ CRNE GORE I CRNOGORSKOG SPORTA.OJ , JUNAČKO NAŠE LEGLO, RUKOMET JE CRNOGORSKO SPORTSKO LEGLO.

DUKLJA
Gost
DUKLJA

SVAKA ČAST,NA PONOS DRŽAVE I NARODA.HVALA VAM DO NEBA,UČINILISTE NAS SREĆNIM I PONOSNIM.

EL_Gordo 🇲🇽
Gost
EL_Gordo 🇲🇽

Ovo se nikad nece ponovit, ovo je najveca pobjeda u istoriji, ovo je teze nego David na Golijata nevjerovatno i malo je rec svaka cast !

boris
Gost
boris

Bravo junaci nasi,vi ste pravi heroji!

Dejan
Gost
Dejan

boj ne bije svjetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka. bravo momci! ocitali ste lekciju zivota i dokazali ste da je sve u zivotu moguce ako se vjeruje u sebe. ponosan sam na vas

jovan
Gost
jovan

Kad misliš da si pobijedio Crnogorca tek ti je onda pukla crna pogibija.

Cetinje
Gost
Cetinje

Ne daj Bože da nas je milion, svijet bi drhtao od nas! Ovako samo Evropa. E viva!!!!!

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Još bez Borozana i Grbovića.. Kad bi male utakmice igrali kao velike, đe bi im kraj bio. Dobiju Dance- a o jadu ih zabave Farska Ostrva.

mimo
Gost
mimo

Promijenice se i to. Ne place se nakon utakmice bez razloga, a ovaj put je to velika pobjeda, al ne nad Danskom no nad samim sobom. Fino je Vujovic rekao – problem nase reprezentacije je sto ne vjerujemo dovoljno u sebe. Nakon ove i ovakve(!) pobjede, sigurno ce im porasti vjera u sebe i jedni u druge, a onda dolaze… Više »

DUKLJA
Gost
DUKLJA

BRAVO NA KOMENTAR.

somi
Gost
somi

Suze i znoj,znao sam ,i kad gube njihovo srce je vece od Lovcena.Hvala vam momci za sve,pobjede i poraze vi ste nas ponos.Kako se nocas osjecaju neki koji nece da igraju za reprezentaciju?Nebio im ja u kozi ako ista osjecaju.

Lscg
Gost
Lscg

SVAKA ČAST MOMČINE,,, EWIWA WERO MONTENEGRO.

Pjer
Gost
Pjer

Svaka cast nastavite ovako

Prc CG
Gost
Prc CG

kako su danci igrali prva dva meča?????

Bobo kuktov
Gost
Bobo kuktov

“Kalabicu rdjo nevaljala fakmajstore Aleksandra kralja”. Scepan Mijuskovic

Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Bravo momci, čestitam vam :)))

4 C
Gost
4 C

Sjutra, preko citave naslovne strane Vijesti & Дан-а slave pobjedu Crne Gore a portal IN4S u crvenoj boji crnogorske zastave sa zlatnim orlom u sredini…

E viva
Gost
E viva

Bravo momciiii !💪💪💪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

Pokazali ste da se za svoju zemlju Srcem moze sve!!! Neka je vjecna!!!

MNE1
Gost
MNE1

U udzbenike da se ubaci kao primjer ponosa za dres i grb koji se nosi. I to su emocije koje nikakav novac, nikakav klupski nivo, ne moze da ti donese. Kao i obicno svi nekako dignu ruke od njih, pa i mediji, dolazi svjetski i olimpijski prvak, kao da se nista ne desava. Nadam se da ce sa Kapisodom poceti… Više »

VEZIR SULEJMAN
Gost
VEZIR SULEJMAN

Ttrijumf za istoriju!Tako se voli otadžbina…

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

Najcistija crnogorska reprezentacija!! Svaka cast momci.. pokazali ste da se moze i bez onih izroda i izdajnika!!! ZA CRNU GORU!!

uzupartor
Gost
uzupartor

Sloboda za Čaku!

Sreca do neba
Gost
Sreca do neba

Ovako se igra i bori za drzavnu reprezentaciju. Bravo momci kako je samo puno srce svima nama u dvorani. Igrali rukomet protiv svjetskog prvaka bez pritiska a posle pjesma, suze, kolo i Nidje nebo nije plavo.
Hvala lavovi za noc za pamcenje vi ste ponos Crne Gore. Mozemo sve i nemoguce kada smo zajedno i imamo isti cilj.

Crnogorka🌷
Gost
Crnogorka🌷

Bravo momčine srca junačkoga!!!💖

ZETA MNE
Gost
ZETA MNE

VEECERAS SMO SVI PONOSNI! POBJEDITI NAKBOLJE NA SVIJETU, NEVJEROVATNO. BRAVO MOMCI.

Lea
Gost
Lea

Tako se igra za domovinu!Zivjeli momci i srecnooooo!Vi ste nas ponos i radost!Hvala vam!

ZETA MNE
Gost
ZETA MNE

DALI STE PRIMJER KAKO SE SA PONOSOM NOSI DRZAVNI DRES I BORI ZA REPREZENTACIJU, SVAKA CAST SRECNOOOO

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Zlato…ovo su Zlatni momci.

badžana
Gost
badžana

Da li ovi šetači i rusitelji gledase tekmu?Nadam se da su shvatili da su zalutali ako je koji zdrav ostao poslije pobjede rukometaša.

Gradjanin
Gost
Gradjanin

Garant nijedan pocev od Dzemala, Hodzica, Marka Milacica, DF-aca, koji su svi na aparatima i smisljaju za sjutra opet neku muku. Svima njima je milija neka druga drzava: Albanija, Bosna, Srbija i onda se pitaju sto nema glasaca. Nocas nije igrao DPS nego reprezentacija nase i njihove drzave Crne Gore. E zato nece nikad imati podrsku naroda. Svaka cast momci,… Više »

uzupartor
Gost
uzupartor

Sad iz hale!
Slavlje po gradu,a ti doma na cdm kom ahahha botino!

Vidovita Zorka
Gost
Vidovita Zorka

Bravo Roganovicu!Uvjek si bio veliki Crnogorac,sportista i ljudina…Samo tako nastavi!👍

Jorgovan
Gost
Jorgovan

Bravo momci!Ovo je bio pravi SPEKTAKL.

Budva
Gost
Budva

Nakon kosarkasa novi bljesak, ovo je prava leteca Crna Gora!

Bu2
Gost
Bu2

………… glas nositi okeanu da je VJECNA CRNA GORA

Klasika 🎩
Gost
Klasika 🎩

Neki od demonstranata protiv “korupcije” su pronasli “slobodnog vremena” da daju minuse jer volis i navijas za svoju drzavu.

Majska CrnaGora
Gost
Majska CrnaGora

Koliko srce ovi momci imaju. Ka Lovćen.

PG_man
Gost
PG_man

Ovo je naša zemlja!!!

Podgorica 21maj
Gost
Podgorica 21maj

Vazda vi pucalo, junaci.

The Vojvoda
Gost
The Vojvoda

Muski se igralo SRCEM

Majska CrnaGora
Gost
Majska CrnaGora

Kakvi momci, pravi Crnogorci, momčine.

🌴NIKŠIĆKO 🍺
Gost
🌴NIKŠIĆKO 🍺

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Vlado
Gost
Vlado

Svaka vam čast braćo

Sajo ajkula
Gost
Sajo ajkula

Muk u Kristalu.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Svaka cast! Mene ste iskreno iznenadili.

PG_man
Gost
PG_man

Popovi na aparatima.

Dirigent
Gost
Dirigent

SVAKA ČAST!!! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Ragnar
Gost
Ragnar

Gledaj ovo Vuko borozane!

Navijac
Gost
Navijac

Sram ga bilo najbolji sportista Crne Gore

Navijac
Gost
Navijac

Vuko ovo nocas nema cijenu nikakvih para katarskih ili drugih. Kada gledas Simica, mozes samo da se zacrvenis

marius
Gost
marius

Nocas mi je srce puno. Odavno nisam bio ovoliko emocijama izlozen ka nocas. Momci su ostavili, ali bukvalno ostavili na terenu. Bravo,pokazali ste kako se gine na terenu , i kako se voli svoja zemlja. Neka je vjecna nasa jedna, jedina CRNA GORA !

ehti
Gost
ehti

A sve vam cvjetalo!!! Zivjela nam Crna Gora, sve je nocas za primjer bilo. Da nam je vjecna!

Bnjj
Gost
Bnjj

Kad bi ovako pobedjivali I u ekonomiji I unapredjenju standarda dje bi nam bio kraj

HN-CG
Gost
HN-CG

Definitivno dva najjaca utiska,himna koju pjevaju SVI SVI igraci i klupa i suze krokodilske suze naj naj golmana Simica sto kaze drsko,bezobrazno,drcno hvala Simke i svi ostali HEROJI i velika zal sto nisam nocas bio u Moraci.Novi i Igalo uvjek uz Crnu Goru!!!

DUKLJA
Gost
DUKLJA

BOG TI POMOGA I SVETI VASILIJE OSTROŠKI

Pero s pumpe
Gost
Pero s pumpe

Svaka čast momčine!

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Crna Gora !

E viva
Gost
E viva

Crna Gora.

Kotor
Gost
Kotor

Pravi ste Lavovi Crnogorski!!!!

Middle Finger
Gost
Middle Finger

E muski momci svaka vam cast!

Lavica
Gost
Lavica

BRAAAVOOOOO LAVOVI NAŠI !!!!!!!!!!
SVAKA ČAST BORILI STE SE BAŠ LAVOVSKI
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Ova utakmica je bila pravi melem za oči ,uši i dušu i hvala vam na tome .
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Filozof
Gost
Filozof

Dok je ovakvih momaka bice i Crne Gore. Da je vijecna Crna Gora iako mnogi koji zive ovamo bi voljeli da ne postoji.

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Momci svaka vam cast. Ovo je CRNA GORA Srecnooo

Śole
Gost
Śole

Auuuuu …svaka čast Lavovi , kakva utakmica , BRAVO Crnogorci!
E viva Montenegro !

Ruta
Gost
Ruta

Pobjeda za dušmane i jedine klupske navijače na svijetu ( varvare) koji ne navijaju za reprezentaciju. Bravo Crna Goro!!!!

Miladin
Gost
Miladin

Lipovina šefe!

Gigi
Gost
Gigi

Bravo Bravo Momci.Bravo SiMO Kuca ti ga daje.Otac ti je bio vrh golman .To so ponos Bara.

zvizdan
Gost
zvizdan

sve vam cvjetalo

Crna Gora
Gost
Crna Gora

E viva e viva e viva Montenegroooooooo

Vele
Gost
Vele

Interesuje me ko zna koliko je momaka sa Cetinja posto znam da je vecina. Jedino znam za Sevaljevica da je iz Kotora mislim da su ovi ostali skoro svi sa Cetinja ?

Klara Papic
Gost
Klara Papic

Svi su CRNOGORCI🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Prč
Gost
Prč

Nije vazno jesu li crnogorci, al svi srcem igraju za svoju drzavi i narod

DUKLJA
Gost
DUKLJA

SVAKA ČAST,NEĆEMO DA SE NACIONALNO IZJAŠNJAVAMO ALI MORAMO DA VOLIMO I POŠTUJEMO DRŽAVU CRNU GORU.

MCT
Gost
MCT

Svaka cast svim momcima!🇲🇪
A covjek je lijepo pitao.
Cetinjani su Radovic, M. Vujovic, Simovic, S. Vujovic, Petricevic, Andjelic, Lipovina.

DUKLJA
Gost
DUKLJA

KAKVE TO VEZE IMA,SVI SU ONI JEDNO,SVI SU ONI NAŠI,I KAD GUBE I KAD DOBIJAJU ONI SU NAŠI A MI NJIHOVI,SVI SMO MI ZAJEDNO JEDNA SPORTSKA FAMILIJA

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Kad se onako otpjeva himna, odigra se srcem, pa se pritisne sa tribina… Hvala momci do neba, za junačko srce.

badžana
Gost
badžana

Suze Simica govore vise od rijeci,bravo momci nase dike EVIVAEVIVA MONTENEGRO

LSCG
Gost
LSCG

Bravo momci,uzdanice Crnogorskog sporta

Micko
Gost
Micko

Toooooo majstoriii!!!!

Srbin
Gost
Srbin

Ovo je smijesno namijesteno vidi se iz aviona i sudije su vam pomogle. Pi dje sport ide kad vi kupujete utakmice.

ehti
Gost
ehti

E tako ti zivio. Pustite mi komentar ovoj ljudskoj “gromadi”. Pu.

2105
Gost
2105

U kakvim si ti mukama kukavče!tebi nema lijeka,ža mi te je

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Haha jel ti nocas krivo servineeeeeeeeeee breeeeeeee!!!! Hahaha muka dusmanima.

Tuborg
Gost
Tuborg

NAMIJEŠTENO veliš a? Brao! Isto podji sjutra malo do škole čisto da se opismeniš

Sramota
Gost
Sramota

On ce sjutra da opkoljava Crnu Goru

DPS!!
Gost
DPS!!

Hahaha ti neces spavati nocas
Znoj te obluo kao da temperaturu imas
Ili ti se mozda kaslje
Ili si mozda ne znas dje su ti korijeni
Ili mozda nisi sav svoj
😂😂😂😂😂

Lavica
Gost
Lavica

Uzmi nešto za smirenje Srbine biće ti lakše 😉😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Lea
Gost
Lea

@Ti nisi srbin,no posrbica.Srbi su dobri ljudi za razliku od vas sto ste umislili da ste nesto sto niste.Pa onda ne znate sto ste.Pa ispade da ste nista…

Navijac
Gost
Navijac

Ovaj je sigurno iz Odupri se, pali su nocas u zotalnu depresiju, to sto njih boli , lijeka nema

Zora
Gost
Zora

Jadni li su oni koji ovakvo nešto smisle pa još napišu😭

Filipa
Gost
Filipa

Bravo momci!

Kotor
Gost
Kotor

Srce u janaka. Bravo momci kakva utakmica. Dali ste pravi primijer Borozanu i Markovicu sto znaci igrati srcem za svoju zemlju.

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Tako je zivjeli

Tim
Gost
Tim

Ne treba niko da igra ko nece da ostavi srce na parket kao ovi momci nocas.

Farisej
Gost
Farisej

Tako mi je zao sto nisam u dvorani. Nisu dobro igrali prva dva meca. I vjerovatno zbog toga nije puna dvorana. Inace momci imaju drskosti. I steta bi bilo da ne odu na evropsko. Dokaz kad se napravi dobra hemija u timu uvijek se daje vise od mogucnosti.

piko
Gost
piko

steta sto se ne igra u Niksic…zbog navijanja

MCT
Gost
MCT

Da.
Steta je i sto se nekad ne igra na Cetinje. Znamo kakva se atmosfera pravila ovdje. Ali, djeluje kao da Cetinje oce da iskljuce iz svega.
Svaka cast svima ali da nema Cetinja i Cetinjana ne bi bilo ni reprezentacije.
U svakom slucaju, najbitnije je da su se momci vratili, borili, pobijedili. Bravo!!! 👏🇲🇪

Lavica
Gost
Lavica

GOOOOOOOOOOOOOOOO

Lavica
Gost
Lavica

TI SI NAŠA PRVA LJUBAV
CRNA GORO
VOLIM TE !!!!!!!!!!
ODLIČNI STE MOMCI I MOŽEMO DO POBJEDE
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Titograd
Gost
Titograd

Ti si naša prva ljubav, Crna Goro volim teee!!!

Prc CG
Gost
Prc CG

Idemo Danska…gazi to

DPS!!
Gost
DPS!!

Na aparate aaaa dobar ti je nik PRC xaxaxax

Je li ti krivo
Gost
Je li ti krivo

Kako ti je krivooo kako goris kuci sad kuku kako ti je lose

Dirigent
Gost
Dirigent

Ne smatram ovo za ozbiljan već za bolesan komentar.

Sramota
Gost
Sramota

Ovo je Hodzicev i Dzemalov komentar

Jovo
Gost
Jovo

Bas mi te zao!Iskreno saosjecam,tvoje stanje nije dobro.

POJK
Gost
POJK

Kad ce se naci više ljudi da komentari ne liče na svoje neistomisljenike. Očigledno su svi isti samo u različitim dresovima.

Ivan Bulić
Gost
Ivan Bulić

Zaslužuju ovi momci mnogo više.
Svi znamo da će dati sve od sebe.

Uvijek uz Crnu Goru!

Sye
Gost
Sye

Kvota 9.5 na CG. Što da ne 😀

Sye
Gost
Sye

Jes’ da je kvota pala na 8,ali ja dobih 🙂

Send this to a friend