Rukomet

Vajpers prejak za Budućnost

Rukometašice Budućnosti poražene su pred svojom publikom od Vajpersa 24:19 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

Osim startnih 3:2, ni u jednom trenutku nije imala prednost ekipa Dragana Adžića.

Čvrstom odbranom Norvežanke su onemogućile dobar napad našim djevojkama, koje su tokom cijelog meča bile u zaostatku.

Na poluvremenu je bilo 10:8 za Vajpers,koji je u nastavku povećao prednost i sa odličnom zalihom sačekaće revanš, koji je na programu za šest dana u Norveškoj.

Najefikasnija u pobjedničkom timu bila je Ela Hani Reištad sa šest, Džanet Kristofersen postigla je pet, a gol manje Lin Jorum Suland.

U našoj ekipi bolje od ostalih bile su Đurđina Jauković sa pet i Katarina Bulatović sa četiri gola.

Pobjednik dvomeča igraće na finalnom turniru Lige šampiona 11. i 12. maja u Budimpešti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gaviria
Gost
Gaviria

Vecina igracica vise nije ili nikad nije ni bila na vrhunekom nivou. Pocev od golmanke Marine Rajcic. Ne moze se na vrh sa njom. Skine poneki zicer ali suteve iz daljine ne vidi. Loss golmanka.

RESERVE
Gost
RESERVE

Za ovu godinu ekipa nije dobro selektirana za najvise ciljeve. Vjerovatno zbog budzeta. Na brkovskim pozicijama nemaju alternativu. Posebno kad se Milena povrijedi a sklona je povredama. Dalje, na poziciji desnog klira je nakon povrede Ujkic (mada nije ni ona nista specijalno) igrala je neiskusna i nedovoljno kvalitetna u ovom momentum Nina Bulatovic.

Navijac
Gost
Navijac

Imaju akcije,ali ne umiju dati gol,bulatovicke visr nijesu sto su bile,sto je i opravdano,fale nam bekovi,a koga dovesti???a milena je dobra ali zna da grijesi uzas jedan.jednostavno fali igrac koji razigrava ekipu,a mi ga nemamo.

Prave odluke
Gost
Prave odluke

Igrači će doći, Iduće godine vračaju se naša dva krila, ponajbolja u svijetu, stiže desni bek, šteta što odlazi Grbićka( ali možda bolje zbog reprezentacije), koja bi mogla biti korisna na više pozicija u timu, ali ako se ne dovede novi trener, koji će forsirati moderni rukomet, unaprijediti igru Jaukovićke i dva odlična naša pivotmena, biće dzabe sva pojačanja. Takođe… Više »

Tri puta prcing
Gost
Tri puta prcing

A vidjite drzavni projekat br.1 je u medjuvremenu postao br.2, sto ce reci da se partijski milioni sad slijevaju u kosarku.

Ne Voli
Gost
Ne Voli

Ocekujemo raspad sistema i u kosarkaskom čedu.

Titograd
Gost
Titograd

Stiže na naplatu ono što Adžić radi godinama. Uništio je ženski rukomet.

Faul
Gost
Faul

Istina,svaka cast za ovako komentar.Ziva istina,bas unistene karijere mladjih pomenutih.

Novi trener
Gost
Novi trener

Za Buducnost treba trener skandinavskog tipa, koji ce imati hrabrosti da igra sedam na sest, bez golmana, brzi centar. Uprava je kriva sto je dozvolila Adzicu i Knezevicki da drze monopol i da uniste mladu generaciju. Valjda je sada jasno sta pod hitno treba da se uradi. Tada ce se i publika vratiti. Nadam se da se i Sofro ubijedio… Više »

Istina
Gost
Istina

Sta na kraju reci, poraz nije iznenadjenje, kada se vidi kakav dekadentan rukomet igramo, bez izlaska golmana, bez brzog centra, mlade igracice umjesto da dobiju sansu, srednjeg igra Andjela, koja ide u penziju, posledice, unistene karijere Pletikosic, Grbic. Kod gostiju se vidi da igraju moderan rukomet. Adzic treba da odmori par godina i da se dovede vrhunski trener

GeNiJe
Gost
GeNiJe

Slažem se potpuno.budućnost ima samo jednu akciju i rotiraju je lijevo i desno.adžić je forsira nonstop.čak je odvratna i za gledanje.predvidiva i jalova.igraju amaterski rukomet i mora se nešto mijenjati.

Hydra
Gost
Hydra

To nije tacno,bilo je izlaska golmana,uopste se ne radi o modernom rukometu,samo su Norvezanke standardno disciplinovane i naravno ova ekipa(mlade igracice)nema iskustva da savlada Haraldsen,zao mi je bas,borile su se kao i uvijek.

Send this to a friend