Rukomet

Velike utakmice se dobijaju odbranom

Motivisana, hitra, neumoljiva – Jovanka Radičević biće jedan od glavnih aduta naše rukometne reprezentacije na šampionatu Evrope koje su “lavice” počele na pravi način.

U goleadi je pala Slovenija 36:32, a krilo Bukurešta je ipak nezadovoljno nastupom u odbrani.

“Iskreno, nijesam zadovoljna kako smo igrali odbranu, jer smo primili golove koje nijesmo smjeli, ali najvažnije je da smo šampionat otvorili pobjedom, pokazali energiju i karakter, a to je nešto što moramo da održimo do kraja prvenstva. Velike utakmice se dobijaju odbranom, na tome moramo da radimo. Ponosna sam i zbog toga što smo većinu dogovora ispoštovali”, rekla je Radičević koja je susret u Nansiju završila sa sedam golova.

Slijedi kratak predah, pa u nedjelju derbi protiv Rusije koja je na startu iznenadila Francusku 26:23.

“Slobodan dan ćemo provesti u pripremi Rusije, uopšte ih nijesmo gledali i bavili se njima. Istina je da su pokazale protiv Francuske da su moćan tim, ali smatram da sve zavisi od nas. Mislim da za njih imamo rješenja”, zaključila je Jovanka Radičević.

Utakmica Crna Gora – Rusija igraće se sjutra s početkom u 18 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milojka
Gost
Milojka

S R E Ć N O, L A V I C E !

DUKLJA
Gost
DUKLJA

jOVANKU RADIČEVIĆ, KOJA ŽIVI I TRENIRA U BUKUREŠTU ,MINISTAR SPORTA IMENOVAO ZA PREDSJEDNICU STRUČNOG SAVJETA.ČINJENICA KOJA TREBA DA ZABRINE SVAKOGA NORMALNOGA.

Lavica
Gost
Lavica

Naravno da imate riješenja vi ih imate za sve i uopšte ne sumnjamo da ćete ga imati i za Rusiju.
Srećno naše Zlatne Lavice !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Send this to a friend