Rukomet

Želimo punu Moraču i slavlje u nedjelju

Danas nešto poslije 15 časova “lavovi” će odletjeti ka Farumu, gradu u Danskoj u kojem svoje mečeve igraju Farska Ostrva. Revanš “ribarima” i dva boda su obaveza, a onda bi sve bilo spremno za veliku bitku u nedjelju u “Morači” vjerovatno i novu junsku feštu. Rukometaši Crne Gore sjutra (19.30h) protiv Farana i u nedjeju (18.00h) protiv Ukrajine igraju odučujuće mečeve za odlazak na Evropsko prvenstvo.

“Idemo na dvije pobjede, želimo drugo mjesto u grupi i plasman na Evropsko prvenstvo da svi krunišemo sezonu uspješno”, poručio je pred put u Dansku naš lijevi bek Miloš Božović.

Farska Ostrva su veliki dužnik Crne Gore, pošto su na startu kvalifikacija senzacionalno iz Podgorice odnijela bod.

“Poznati smo po tome da kada kod nas inat proradi tek tada pokažemo šta znamo. Tako da idemo maksimalno koncentrisani i motivisani u Farum, idemo po dva boda, a onda ćemo imati samo dan da se spremimo za utakmicu sa Ukrajinom”, dodao je bombarder Crne Gore i mađarske Tatabanje.

Da li bi dug put do Skandinavije i nazad i samo taj dan za pripremu derbija protiv Ukrajine, mogli da budu problem za Zorana Roganovića i njegove momke?

“Mislim da će i toliko biti dovoljno da se pripremimo oporavak jeste važan, ali presudni su motiv, smirenost i želja koji nam ne nedostaju”, jasan je Božović.

“Lavovi” su uz huk sa tribina “Morače” u aprilu na koljena bacili olimpijskog i svjetskog šampona Dansku sada će crnogorski navijači ponovo biti potrebni našim momcima.

“Iskreno, očekujemo čak i bolju podršku od one protiv Danske”, nema dilemu Božović. “Nadam se da je zaslužujemo, mislim da smo to i pokazali”.

Dakle, nedjelja bi trebalo da bude novi dan za feštu?

“Uz punu ‘Moraču’ i našu dobru partiju nadam se da ćemo nakon utakmice sa Ukrajinom zajedno slaviti plasman na Evropsko prvestvo”, zaključio je Božović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorac
Gost
Crnogorac

Srecno momci !!

Send this to a friend