Tenis Hrvat iznenadio

Čiliću nijesu najbolji ni Nole, ni Rafa, ni Rodžer

Marin Čilić je prilično iznenađujuće sastavio listu najboljih tenisera i teniserki.

Zanimljivo da u prva tri nema ni Nadal, ni Federera ni Đokovića koji je tek na petom mjestu.

Najbolji teniser svih vremena po Čiliću je Bjern Borg.

“Gledao sam dosta njegovih videa na internetu, a imao sam i sreću biti i dio tima Evrope na Lejver kupu, gdje je on bio kapiten i upoznati ga. Žao mi je što je prerano prekinuo karijeru. Dosta teniskih znalaca će vam reći da je mogao osvojiti još puno Grend slemova. Ovako je ostao na 11 i to bez igranja Australije, što je fascinantno”, zaključio je.

Iza njega je na listi Rod Lejver. Na trećem mjestu za Čilića je Njemica Štefi Graf, zatim slijedi Goran Ivanišević i onda Novak Đoković.

“Teško mi je izabrati između trojke Federer – Nadal – Đoković, ali odlučio sam se za Novaka jer je s naših prostora i jer imamo sjajan odnos. Premala je ovo lista da bih mogao sve da stavim”, kazao je Marin u intervjuu za Jutarnji list.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
JABLANKO
Gost
JABLANKO

Cista ljubomora

Bijeli konj
Gost
Bijeli konj

Boba Živojinović

Serhio Ramos
Gost
Serhio Ramos

A ne no Miso Kovac trebaa si rec. Sigurno nijesi trijezan sastavlja tu listu, posto si vidimo bas realan. Uostalom ko te sisa, ti tvoje misljenje

Sistem
Gost
Sistem

Bnorn Borgu, je bio miskim 107 nedelja na prvom.hsstu u vremenu kada je možda imao jednog konkurenta ozbiljnog samo. I Novak Đoković je u najjačoj konkurenciji ikada, od kada igra Tenis Tu su “najbolji svih vremena” Fefedr, “Kralj Šljaje Nadal, , Izner, Vavrinka, Nišikori, Del Potro, Monfis, Conga, Marej, Tim, Zverv, Cickpas, Anders, Medvedev…i u toj konkurenciju Đoković je bolji… Više »

DUKLJANIN
Gost
DUKLJANIN

Lose.mislis sistem, a Konors a Mekinro, Vilander itd i uzmi jos jednu stvar u obzir, nije igrao nikad u Australiji, jer u to vrijeme avio prevoz i nije bio neki i igrao je svega 6 ili 7 godina, ? Novak mi se smucio kad je podrzao litiaje, ali po meni ce bit najveci svih vremena, a Borg je definitivno mogao… Više »

DUKLJANIN
Gost
DUKLJANIN

Provjerih ko je sve igrao kad i Borg
Konors
Mekinro
Lendl
Nastase
Vilander
Mislim da je to bila bas jaka konkurencija. Slozio bi se da si rekao da Federer nije imao jaku konkurenciju od 2004 do 2007.

Bnjj
Gost
Bnjj

Ha ha ha, Ivanišević

Send this to a friend