Tenis Sjajni rezultati

Crnogorska teniska nada: Iva dominantno do duple krune

Iva Lakić iz Podgorice, naša nova teniska nada, još jednom je briljirala i duplom krunom završila ovu sezonu.

Iako ima samo 12 godina nastavlja da niže uspjehe pa je tako na međunarodnom turniru „Podgorica Open 2020“, održanom od 23. do 28. novembra, odnijela pobjedu u konkurenciji djevojčica do 14 godina i u singlu i u dublu.

Naime, Lakić je u finalu singla pobijedila Rumunku Dariju Mariju Angel, dok je u finalu dubla sa Slovakinjom Jesikom Kolesarovom pobijedila sestre Angel iz Rumunije. Ova djevojčica od pete godine trenira tenis a kako kaže za Portal Podgorica, do trijumfa su je doveli sama želja i vjera u igru.

“Na prošlom turniru sam bila na korak od trijumfa, ali ipak nijesam uspjela da podignem pobjednički pehar. Zato sam ovog puta imala ogromnu želju da se to desi. Ta sama želja i vjera u igru, postignuta velikim trudom i radom a praćena podrškom porodice i trenera, dovela me do prve titule na Evropskom turniru”, kaže Iva u izjavi za Portal Podgorica.

Iva je članica teniskog kluba „Eminent“ a od pete godine ova talentovana djevojčica igra tenis. Učestvovala je na brojnim domaćim i međunarodnim turnirima na kojima je isključivo imala zapažene rezultate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
joko
Gost
joko

Nekajoj je sa srecom i puno uspjeha u životu i u igri.I upamti jedno ,, U zlu se ne ponizi a u dobru ne uzvisi,,

Send this to a friend