Tenis

Đoković je prije četiri mjeseca htio da završi karijeru

Prije tri dana podigao je trofej na Vimbldonu, četvrti put u karijeri, a proljetos je nakon operacije lakta i slabih rezultata Novak Đoković razmišljao da završi karijeru.

Bivši italijanski teniser Felipo Volandri tvrdi da je jedan od najboljih igrača u istoriji “bijelog sporta” bio na raskrsnici poslije šokantnih poraza u Majamiju i Indijan Velsu.

“Novakova titula na Vimbldonu ostvarenje je sna. Naročito kada pomislimo da je poslije turnira u Majamiju okupio tim i kazao “Hajde da razgovaramo sa sponzorima jer ne znal da li želim više da nastavim da igram ili ne”. Đoković je tada zaista razmišljao da okonča igračku karijeru”, tvrdi Volandri.

Đoković se mučio na početku sezone, ali je na šljaci najavio povratak u pravu formu.

“Razgovarao sam Fonjinijem o Novaku prije nekoliko dana. Saglasni smo bili da ako dobije dva teška meča da će povratiti samopouzdanje. Nismo očekivali njegovu titulu na Vimbldonu, ali poslije meča sa Edmundom u trećem kolu vidjeli smo njegov ogroman napredak. Meč sa Nadalom sigurno je jedan od najljepših u posljednje dvije godine. Na kraju smo vidjeli i zagrljaj sa sinom Stefanom, koji je bio lijep kao san”, poručio je Volandri.

Đoković je u nedjelju pobijedio Kevina Andersona i osvojio četvrti Vimbldon, a 13. Gren slem trofej u karijeri.

B.J.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hhh
Gost
Hhh

Njole njoletovica sin , bekamovi , natasa b, soraja i poput ovih ima jos da ne nabrajam to su ti top vijesti, nista pametno i poucno ne citamo.

vale
Gost
vale

Ti si naša pametnica tvoju njusku treba tutnut na portale.

MSC
Gost
MSC

A to da čovjek moze i mora da se digne sa dna? A promocija porodice kao osnovne društvene institucije? Sve to ne valja? Sta lose radi ovaj čovjek?

realan
Gost
realan

Nole,reci fore radi da podrzavas Mirasa,samo da dozivim da dukljomani upute kompliment

Send this to a friend