Tenis Masters u Sinsinatiju

Đoković o pobjedi nad Kverijem i slavlju Crvene zvezde

Novak Đoković bio je djelimično zadovoljan prikazanim u 2. kolu Mastersa u Sinsinatiju.

Nakon nešto sporijeg početka i brejka zaostatka, srpski teniser je sa 2-0 izbacio neugodnog Sema Kverija, koji ga je 2016. godine šokirao na Vimbldonu.

“Mogu da budem zadovoljan drugim setom i krajem prvog. Početak je bio prilično loš sa tri duple greške, malo sam se unervozio. S druge strane, on je jako dobro servirao do sredine prvog seta, ali onda je odservirao jedan loš gem i dozvolio mi da se vratim u meč. Poslije sam se osjećao samouvjerenije na terenu. Imao sam prilike krajem prvog seta da ga brejknem, u tome sam uspio, vratio sam par prvih bombi… on stvarno brzo servira i teško je vratiti servise od 135 milja na sat”, rekao je Novak i zaključio:

“U svakom slučaju drugi set sam uspio da odigram dosta bolje i završim meč kako treba. Nadam se još boljoj partiji u sljedećem kolu”.

Naredni rival biće mu Pablo Karenjo Busta iz Španije.

Kaže da je uoči početka duela protiv Kverija pratio dešavanja na fudbalskoj utakmici Kopenhagen – Crvena zvezda.

“Zagrijavao sam se i pratio meč sa trenerom Goranom i cijelom ekipom iz eks Jugoslavije… To je stvarno nevjerovatan podvig! Sve čestitke cijelom timu. Pogotovo Borjanu. Da odbrani toliko penala…. Ja to u životu nisam vidio! Svaka im čast”!

Masters u Sinsinatiju igra se za nagradni fond od 6.056.280 dolara.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KapetanRitzudis
Gost
KapetanRitzudis

Svi smo gledali sinoc,i slavili!!! Doduse neki su crkavali od muke,ali su valjda vise i navikli na to.

gost
Gost
gost

A Miha,Miha kako je?

Send this to a friend