Tenis ATP finale

Đoković pohvalio Tima: Igrao je nevjerovatno, skidam mu kapu

Srpski teniser Novak Đoković je nakon poraza od Dominika Tima izjavio da je Austrijanac igrao nevjerovatno, te da ga je iznenadio taktikom u meču drugog kola završnog Mastersa.

Tim je savladao Đokovića sa 2-1 u setovima i obezbijedio plasman u polufinale.

“Dominik je zaslužio pobjedu. Igrao je veoma hrabar tenis i samo udarao lopticu. Kompletan meč igrao je na isti način na koji je odigrao posljednji poen. Moram da mu skinem kapu i čestitam jer je odigrao odličan meč,” rekao je Đoković i nastavio:

“Igrao sam ranije sa njim, poznajem njegovu igru, ali ono što je uradio večeras bilo je neobično, ako tako može da se kaže. Znao sam da može da igra na visokom nivou, ali ovo je bilo fenomenalno. Morao sam da se borim i uspio sam. Ponosan sam što sam se vratio u trećem setu kod rezultata 5:6. Imao sam meč. Vodio sam 4:1 u taj-brejku, možda je u tim trenucima trebalo da igram malo agresivnije.”

Novak Đoković će u četvrtak igrati protiv Rodžera Federera, a pobjednik tog duela pridružiće se Dominiku Timu u polufinalu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kala
Gost
Kala

E baksuza ovoga… Ne moze on da ne udrobi corbu i napravi veresiju.

vukomita
Gost
vukomita

MLADI LAVOVI DOLAZE..PRIRODNO

Car
Gost
Car

Mladi lavovi dolaze, ali će čekati dok se stari lavovi ne penzionišu. Tim nije mladi lav već iskusan teniser koji je sinoć zasluženo pobedio zbog loše taktike čekanja Djokovića.

eko
Gost
eko

ma daj ,ti si bio prehlađen.

@eko
Gost
@eko

“Bolest je svačija” – strocrnogorska izreka. Očito da ovaj “poznavalac tenisa” patološki mrzi Đokovića. Polako dečko jadan. Znaš li što i o kome luppetaš. Čovjek je građanin svijeta. Jedan od najboljih u istoriji tenisa, a ko si ti? Vjerovatno neki besposličar, koji eto kritikuje vrlo koreknu i dostojanstvenu izjavu Đokovića. Dok se Đoković nije pojavio vjerovatno si mislio da reket… Više »

Send this to a friend