Tenis Epilog testiranja u Zadru

Đokovićev trener ima koronavirus, negativni Zverev i Čilić

Marko Paniki

Pozitivan nalaz na koronavirus nakon testiranja u Zadru imao je i kondicioni trener Novaka Đokovića Marko Paniki.

Italijan se tako “pridružio” Borni Ćoriću, kao i kondicionom treneru Grigora Dimitrova Kristijanu Grohu.

Đoković je odlučio da se ljekarima obrati po povratku u Beograd, dok su Saša Zverev, Marin Čilić i Goran Ivanišević bili negativni na testiranju za Covid 19.

“Sva trojica će ostati u samoizolaciji u Zadru i pratiće sve dalje upute i preporuke od nadležnih zdravstvenih institucija. Ponovni test uradiće za pet dana, poslije čega će donijeti dalje odluke. Ukoliko test bude negativan, moći će da idu kući, ako bude pozitivan ponašaće se u skladu sa preporukama nadležnih. Svi ostali, uključujući i članove Novakovog tima i tenisere, kao što su Zverev i Čilić, su negativni i mogu kućama. Uz obavezan period samoizolacije”, saopštili su organizatori Adria Tura.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
gagi
Gost
gagi

E “dobri i pomalo posteni”Novak. Donese zarazu u Zadar i pobjeze bez testiranja.pa ce to uraditi u Beograd odakle ce izaci u javnost “istina kao svaka iz Srbije”.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

neka mu obavezno objasni da nije zaražen.

Marko
Gost
Marko

Zamislite kakav kompleksas i primitivac moras da budes da odbijes test na koronu u Hrvatskoj. E pa morao bi mi ili bi ga cekala kazna zatvora. Dje su sad srbi da pisu i zale kako je kod nas zabranjen turnir, kako su ugrozeni itd. A bjezite vise kompleksasi sve vas treba zatvorit u srbiju, bar veliku vecinu

Send this to a friend