Tenis Aleks Koreča je pod utiskom pobjede Nadala na Rolan Garosu

Nadal uništio Đokovića

Koreča i Nadal

Aleks Koreča, svojevremeno drugi teniser svijeta, izjavio je da je njegov sunarodnik Rafael Nadal uništio Novaka Đokovića u nedavnom finalu Rolan Garosa.

“Kralj šljake” slavio je sa ubjedljivih 3:0 u setovima, došao do 13. titule u Parizu, a ukupno 20. Gren slem pehara u karijeri čime se izjednačio sa Rodžerom Federerom.

“Nadal je bukvalno uništio Đokovića. I moramo se sjetiti da je Novak prvi reket svijeta i 17 puta osvajač Gren slem titule. Rafa ga je pobijedio u najvažnijem trenutku, pa čak i pod teškim uslovima,” istakao je Koreča, koji je dva puta u karijeri bio finalista Ronal Garosa.

Nadal je u utorak potvrdio da će do kraja sezone učestvovati na Mastersu u Parizu i završnom ATP turniru u Londonu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Akutnik
Gost
Akutnik

Razmontirao ga je kao cigo Fiću

nik
Gost
nik

hahahhahh e nek mene tako uništi pa da dobijem ove pare za drugo mjesto

Ene bre
Gost
Ene bre

Istina. Kolko para namlate i oni koji se samo pojave tamo na terenu. Užas. A sve zavisi imaš li koga da te gura dok si dijete. I namlate se para što ostali ljudi mogu da sanjaju. Izuzev da se uspije u kriminalu. 🙂

kojo
Gost
kojo

nema tih para za koje bih prezivio ovakvo rzmontiravanje.. ovo vise nije pitanje sporta, ovo je mnogo vise od toga- pitanje casti, … obescastio ga je

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Kojo ajde sto ti niko ne veruje nego sto i sam znas da ne mislis tako uzeo bi ti 100eura ahahahahahahahaaaa samo loptice da sakupljas.

Bernini🇮🇹
Gost
Bernini🇮🇹

Eto nije ga uništio. Razbio ga je na proste činioce.

Send this to a friend