Tenis Pet Keš prokomentarisao ko je od vodeće trojke najbolji igrač "bijelog sporta" na svijetu

Najbolji među Vodećom trojkom? Đoković ima bolji učinak protiv obojice

Nekadašnji šampion Vimbldona, Australijanac Pet Keš, izdvojio je Novaka Đokovića kao najboljeg tenisera na svijetu, a potom i argumentima obrazložio svoj izbor.

Keš je gostovao u emisiji na “jutjub” kanalu “Ubitennis” kod italijanskog novinara Ubalda Skanagate.

“Federer bi u svakom trenutku bio izuzetan, prevazišao bi bilo koju eru. Bio bi vrhunski igrač i da je igrao 1920. ili sada, dok su Rafa i Novak stvorili nešto aktuelno. Posebno Nadal sa svojim načinom igre na terenu. Federer je zabavniji za gledanje, ali ko je najbolji? Đoković, naravno”, rekao je Keš i potom obrazložio:

“Možete li biti najbolji ako niste najbolji u svom vremenu, ako nemate ‘head to head’ bolji od rivala iz svog vremena? Federer je najbolji igrač i ‘udarač’ koga sam ikada gledao i po svojim pokretima, ali Đoković ima bolji učinak protiv obojice”.

Đoković protiv Federera vodi 27:23 u pobjedama, dok protiv Nadala ima odnos 29-26.

Ipak, srpski teniser je trenutno treći po broju Gren slem titula – Federer je osvojio 20, Nadal 19, a Đoković 17 najznačajjnijih turnira.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Sad će se neki srbi čudit,ja sam crnogorac po nacionalosti,navijam za crvenu zvezdu i za noleta baš vatreno a neizmjerno volim moju crnu goru.

savo
Gost
savo

cim ti navijas za zvezdu i njoleta, ne mozes ti biti srnogorac

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

E to je razlika između mene i tebe,ja sam patriota a t savo nacionalista,a zamisli zaljubiš se u neku zanosnu srpkinju,šta bi onda bio haha?

kojo
Gost
kojo

kako stvari stoje sa Kirjosom? Sljedeci ovu logiku je Kirjos najbolji na svjetu, poredeci medjusobne duele sa djokovicem

Animus
Gost
Animus

Deda Federer sa 39 god…Nole 33, Rafa 34. Zadnjih 5,6 god je sportska medicina izuzetno napredovlaa, narocito po pitanju ishrane, pa se igracima produzava igracki vijek. Kad je Nole poceo da osvaja sve redom, Fedex je premasio 30 god, sto je nekad bila igracka penzija, pa je dosta kasnije vratio formu, primjenom unaprijedjene ishrane, sto danas svi cine. Nole je… Više »

GLUPAN
Gost
GLUPAN

Novak a pogotovo Rafa su počeli tamburati baletana kad je bio u najboljim godinama 27 pa nadalje.Ne može se reći da je bio star.Obojica imaju bolji međusobni skor.Kad su oni počeli osvajati GS on im nije mogao parirati.

dabo089
Gost
dabo089

Nole G.O.A.T.

LAUDA
Gost
LAUDA

Sve dok ima manje GS titula ne može biti najbolji. Ili će mu se to dovoditi u pitanje. Kada pređe Federera onda ima sve argumente za GOAT..

Send this to a friend