Tenis Jonas Bjorkman ulogu favorita prepušta Đokoviću

Novak nema slabosti, Timu treba perfektna igra za pobjedu

Jonas Bjorkman smatra da je Novak Đoković vjerovatno najkompletniji teniser na svijetu i da će Dominik Tim morati da odigra meč karijere, ako želi da sruši velikog šampiona Melburna.

Srbin i Austrijanac boriće se sjutra za titulu na Australian openu.

“Novak je vjerovatno najkompletniji teniser na svijetu, nema slabosti. Popravio je i servis, drugi servis mu je ne samo konstantan, nego i mnogo jači, što znači da time stavlja još veći pritisak na protivnike u njihovim gemovima. Teško mi je da zamislim da neko sada može da pobijedi Novaka. Dominik ima oružja za tako nešto, udara ekstremno jako, ali to je tanka granica, taj balans i može da dođe do neiznuđenih grešaka. Vidjeli smo to protiv Zvereva – kada Tim igra dobro, onda je to nevjerovatno. Ali ako malo preforsira, desi se da promašuje tri-četiri gema, a to se ne smije protiv Novaka koji je vrlo konstantan”, objasnio je Bjorkman.

Jasno je da će Tim morati da bude na vrhunskom nivou, ako želi prvu Gren slem titulu.

“Tim će vjerovatno morati da odigra meč karijere ukoliko želi da sada pobedi Novaka. Đoković igra izuzetno dobro, teren mu savršeno odgovara“, kazao je bivši švedski teniser Jonas Bjorkman.

Novak Đoković i Dominik Tim igraće sjutra od 9.40 po našem vremenu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pjer
Gost
Pjer

Bice to vrhunski tenis
Sigurno

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Zeleno zeleno brate nole,i bićeš nepobjediv ko naše slavne komite!

Surova realnost
Gost
Surova realnost

Novak nije čovjek!?!?! On je sa planete Kripton!!! Skromna supruga se vozi autobusom a ona je sa planete Mars!!! Čudoooo od ljudi !!!! Cudo treba drugima da ga pokusaju pobijediti…!?!?! Čuda oko nas …. 🤣🤣🤣🤣

Vojo
Gost
Vojo

Ajde Novace pobijedi i igraj u zelenom dresu,dresu boje komita CRNOGORSKIH boje koji su ti nosili pradjedovi.ZA PRAVO ČAST I SLOBODU CRNE GORE.AJMO CRNA GORO AJMO NOVAČE

Send this to a friend