Tenis

Novi “krokodil”: Đoković ambasador brenda Lacoste

Srpski teniser Novak Đoković je i zvanično postao globalni ambasador robne marke Lacoste, jednog od najprestižnijih svjetskih proizvođača sportske opreme i garderobe.

Novak će se u novoj opremi prvi put pojaviti na ovogodišnjem Rolan Garosu, koji počinje u nedjelju, 28. maja, prenosi RTS.

“Ponosan sam što sam postao novi ‘krokodil’. Čast i privilegija mi je što započinjem saradnju sa poznatim i uglednim brendom kao što je Lacoste. Čovjek po kom brend nosi ime Rene Lakost je veliki šampion, koji je unio revoluciju u sport i modu tako što je tridesetih godina prošlog vijeka lansirao polo majice. To što sam dio njegovog nasljeđa meni predstavlja zadovoljstvo u svakom smislu”, rekao je Đoković na ceremoniji predstavljanja novog partnerstva.

Novakov potpis odštampan je na lijevom rukavu polo majice, čija grafika je inspirisana linijama teniskog terena. Na majici za Garos su dominantne boje crvena, plava i bijela, a šortsevi će biti bijeli ili crni.

Na Vimbldonu će nositi skroz bijelu opremu, a u finišu sezone mijenjaće teget, crvenu i crnu majicu.

Novak će Lacoste predstavljati kako na terenu, tako i van njega.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
dzony
Gost
dzony

Lale gator

Simeon Nepromoč
Gost
Simeon Nepromoč

Hejjj! Novak je…?

Šatro
Gost
Šatro

Dobro je više skinuo onu gadnu kinesku marku. Nadam se da će mu nova oprema donijeti više sreće… mada ne može igrati Lakosta umjesto njega. Šala, joke. Dobar je Nole.

Ćotek
Gost
Ćotek

Nije kinesku nego japansku, bdv!

Send this to a friend