Tenis Posljednji Gren slem u sezoni

Obavljen žrijeb za US Open: Đokovića čekaju Medvedev i Federer

Novak Đoković će odbranu titule na US Openu početi duelom protiv Roberta Karbaljesa Baene iz Španije, odlučeno je na današnjem žrijebu.

Potencijalni rival srpskog tenisera u četvrtfinalu posljednjeg Gren slema u sezoni je Rus Danil Medvedev, dok je u polufinalu moguć susret sa Rodžerom Federerom.

Švajcarac će turnir otvoriti protiv kvalifikanta, a njegov potencijalni protivnik u četvrtfinalu je Kei Nišikori.

Rafael Nadal, drugi nosilac u Njujorku, na startu takmičenja odmjeriće snage sa Džonom Milmanom, dok je projektovani rival za plasman u polufinale Aleksander Zverev.

Derbi uvodne runde odigraće Stefanos Cicipas i Andrej Rubljev, a pažnju privlači i duel Denisa Šapovalova i Feliksa Ože-Alijasima.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Baka zora
Gost
Baka zora

Pa Đokovlći su porijeklom iz C.G sviđelo se to nekom ili ne,za to je i pravio svadbu na Svetom Stefanu ,i sinu dao ime Stefan,ali što politika učini, budaletine komentarišu ružno njega boli uvo,samo naprijed Nole ,ni Tesla nije Srbin pa ga svojataju,malo slutra

Окле
Gost
Окле

Хахаххх, а чујеш коментаре, хаххаа. Пусте жеље, у ЦГ се навија и навијаће се за Новака Ђоковића. Вјероватно вам је тешко кад се из кафића чује навијање, широм ЦГ-ре.

Fan Federera
Gost
Fan Federera

Bezveze si izgubio dobijeni meč Rodžere, digni glavu, stegni srce i osvoji Us open, imaš iz Crne Gore punu podršku od tvojih fanova

nikad više 1918
Gost
nikad više 1918

kako će ga odrijet još mu nije jasno navijamo svi za MEDVEDEVA I FEDERERA

Titograd
Gost
Titograd

Naravno. Nećemo valjda za srbalje da navijamo.

Sye
Gost
Sye

Kad nemate ništa svoje možete i za Azerjbedžance

vesa
Gost
vesa

navijas za Djokovica.. ostavi se nacionalnosti

biba struja
Gost
biba struja

hoće te i te kako

Send this to a friend