Tenis Austrijanac kaže da će dati sve od sebe

Tim o duelu sa Đokovićem: Igram protiv kralja Australije

Dominik Tim došao je na korak do prve Gren slem titule u karijeri – u nedjelju, u finalu Australijan opena, čeka ga branilac trofeja i sedmostruki šampiona u Melburnu.

“Pokušaću da budem miran. Dva puta sam igrao protiv Rafe u finalima Rolan Garosa, sada sa Novakom – kraljem Australije. Daću sve od sebe, imam dva dana da se spremim i odmorim, da pokušam da dođem do trofeja”, kazao je Tim.

Austrijanac je jutros savladao Sašu Zvereva sa 3-1 u setovima…

“Bio je ovo nezaboravan meč, tako neizvjestan. Sve mi izgleda nerealno, igraću u finalu Australijan opena. Detalji odlučuju u ovakvim mečevima, u drugom setu sam spasava nekoliko brejk lopti, bilo je lakše kada sam izjednačio”.”, kazao je Tim.

Peti igrač planete ima negativan skor u susretima sa Novakom Đokovićem (4-6), ali je od posljednjih pet duela izgubio samo jednom.

Finale je u nedjelju u 09.40 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bojan
Gost
Bojan

Rijetko skroman teniser (koliko se to može biti u tenisu) nekada veliki talenat, i stvarno ne znam šta je problem bio da ne postane vrhuski teniser. Povrede neke nije imao, možda loši treneri i čitava organizacija ili ekipa oko njega, i sad je bljesnuo pa ko zna kad., jer ima i on malo više godina.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

hahahahahaha bravo .. .ti mu je pravi naziv navijaju za njega cetnici iz australije samo ga ti oderi

Send this to a friend