Tokio 2020

Đoković: Crnogorske rukometašice su mi posebno drage

Prva zvijezda Olimpijskih igara – Novak Đoković opekao se prije pet godina u Riju (u 1. kolu eliminisan), a danas je lako preskočio prvu prepreku u Tokiju. Za manje od sat, prvi teniser svijeta, savlado je Uga Delijena.

Nakon meča je prošetao miks zonom, odabrani sa kamerama, uz kontrolisani broj pitanja, snimali su slavnog tenisera, koji je nakon toga došetao do novinara iz pisanih medija. Na sreću ,,ušlepali“ smo se kolegama iz Srbije (bilo ih je ukupno troje). Izdvojeni u boksu sa Novakom smo obavili razgovor. Mada nam je i teniski broj jedan pomogao. Nakon što su novinari iz njegove zemlje ,,ispucali“ po jedno, dva pitanja, organizator mu je sugerisao za kraj, na što se oglušio i ostao još nekoliko minuta.

Mnoge crnogorske rukometašice na društvenim mrežama dijelile su zajedničke slike sa Vama, oduševljene, uz potpis ,,respekt, najbolji…“. Veselo je u selu, zar ne?

– Rukometašice Crne Gore posebno su mi drage. Ispričali smo se, slikali i zaista su vesele i vedre djevojke. Drago mi je bilo da se družimo i razgovaramo. Poželio sam im puno sreće i nadam se da će daleko da doguraju – rekao je Đoković, a prenosi Pobjeda.

A može li Novak do zlata, do vjetra u leđa, uoči novog, posljednjeg gren slem turnira u SAD?

– Zadovoljan sam nastupom, iako znam da mogu bolje. Nadam se, kako turnir odmiče, da ću podići nivo tenisa.

Posljednje dane pred put u Japan teniser je proveo na Crnogorskom primorju. Spremao se za Olimpijske igre. Objasnio je kako mu je uspjelo da prebrodi vremensku zonu i da se navikne na tokijsku vlagu, sparinu…

– Sa toliko iskustva koliko imam u svojoj karijeri sam naučio nekako da psihički ne dozvolim sebi da osjetim umor i iscrpljenost. Dosta sam se dobro spremao, ne samo prije Olimpijskih igara, već od početka sezone i znao sam da nakon Rolan Garosa, Beograda i Vimbldona neću imati puno vremena za odmor i oporavak. Zbog toga smo napravili dobar blok treninga i sve programski organizovali kako treba i zato sada osjećam plodove posvećenog rada i priprema u pozitivnom smislu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vječna
Gost
Vječna

Dokle ide ova naša crnogorska zaboravnost da nas folira jedan velikosrpski zvizdoje , na stranu što je vrhunski sportista

Realan
Gost
Realan

Ogade mi ga Apostoli i slični, ali neke izjave su mu zbilja korektne

rasso
Gost
rasso

Kakav je mentalni sklop ovih osoba sto daju minus na ovakav novinarski clanak je posao za ozbiljnu psihijatrisku analizu

Sportista
Gost
Sportista

Nole je pred put u Tokio dane provodio u Boki kotorskoj gdje se i spremao za Olimpijske igre….a gdje će se i vratiti poslije OI i nastaviti pripreme za US Open….

Mixi
Gost
Mixi

I meni Nole 😉

081
Gost
081

Nole majstore CG te voli

Maca
Gost
Maca

Svaku srecu Novace ❤❤❤❤❤

Neko tamo
Gost
Neko tamo

Bravo Nole. Veći si ti od balkanskih podjela i ludosti. Pono sreće i tebi i svim sportistima sa prostora ex YU

Rozaj
Gost
Rozaj

Podrska za Novaka !!!

Prevarant
Gost
Prevarant

Sta kaze na ovo Jelena ?

Montenegrin Kuč
Gost
Montenegrin Kuč

Ti nama nisi više drag

vap
Gost
vap

Bravo Nole ziv bio cg je uz tebe
..

Send this to a friend