Tokio 2020 olimpijske igre

Jauković: Iz ovakvih poraza najbolje se uči

Đurđina Jauković smatra da će ekipa izvući pouke iz iznenađujućeg poraza od Japana i da će “lavice” protiv Norveške odigrati kvalitetniju utakmicu.

Crnogorske rukometašice nisu opravdale epitet favorita protiv domaćina Olimpijskih igara (26:29), pa će se do ispunjenja cilja, plasmana u četvrtfinale, morati težim putem.

“Presudila je golmanka Japana i naša dekoncentracija. Dobro smo otvorile utakmicu, povele četiri razlike, ali Japanske su nas stigle. Nijesu nas iznenadile, ali je njihova golmanka bila dominantna, a da smo pogodile sve zicere do odmora razlika je mogla biti i veća. Ovako smo se ispromašivale. Počele smo nakon nekoliko odbrana da se opterećujemo. Ali, eto, mi ne znamo za lakši put, spremaćemo se za teži”, rekla je Jauković.

Crna Gora nakon dva kola ima polovičan učinak, a tek će uslijediti utakmice protiv najjačih reprezentacija u grupi (Norveška, Holandija, Južna Koreja).

“Možda je dobro što nam se sada ovo desilo da se malo zapitamo, zamislimo. Jer, iz ovakvih poraza najbolje se uči. Sigurna sam da ćemo naučiti i da ćemo sa Norveškom odigrati kvalitetno”, zaključila je Đina.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Neko
Gost
Neko

Mlade nade DPS-a…

Vladan
Gost
Vladan

Draga moja, iz ovakvih poraza se ide kući. Karma je čudo! Pozdrav iz Danske!

Crni
Gost
Crni

Idemo daljeeeeeee

Send this to a friend