Tokio 2020 olimpijske igre

Popović: Igračice dale maksimum, ponosna sam na njih

foto: Stefan Ivanović

Crnogorske rukometašice, na debiju selektorke Bojane Popović na velikim takmičenjima, zaustavljene su u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Tokiju.

“Lavice” su ispunile prvobitni cilj – nastupile su u nokaut fazi – ali je san o medalji raspršen u četvrtfinalu, porazom od Rusije 32:26.

“Nismo otvorile utakmicu kako je trebalo. Nekako je to bilo previše bojažljivo, vjerovatmo zbog značaja same utakmice, međutim, vrlo brzo smo se vratile u ritam do kraja poluvremena. Rezultat na kraju jeste takav kakav jeste, one su dale svoj maksimum. Mislim da je danas ekipa izgledala i bila najbolje spremna za meč otkad ih vodim. Jednostavno su se podržavale i radile šta treba. Nismo uspjeli, ali to je škola za generaciju koja će da nastavi dalje”, kazala je Popović.

Istakla je da će stručni štab napraviti analizu.

“Ja sam ponosna na njih. Bilo je mnogo teških momenata. Danas je konačno i Đina digla nivo igre. Jedno veliko iskustvo za njih i mene. Tužni smo, ali Rusija je stvarno bila bolja. Imaju najbolje igrače i teško je igrati protiv njih”, zaključila je Bojana.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nele
Gost
Nele

Adžo , vrati se !!!

Demidzana
Gost
Demidzana

Igracicama svaka cast…steta sto kod sva razlike nisu iskoristili legendarnu taktiku komentatora ” sad treba dati gol, pa se odbraniti i opet dati gol”

Vinko
Gost
Vinko

Stidi se Bojana kako ste prevarili Rasmunsena,sada ti odlazi a covjeku se izviniti i vratiti ga na klupu trenera.

Mijo
Gost
Mijo

Da li si ponosna i na sebe! 🇲🇪

Lavica-Br
Gost
Lavica-Br

I mi smo ponosni na njih, dobijale ili gubile uvijek ćemo biti uz njih ali na tebe Bojana NE.
Nisi ti za tu rabotu i žali Bože što igračice ispaštaju zbog toga.

vlado
Gost
vlado

Karma je cudo,svaka cast Bojani ko igracici ali….

Montenegrin Kuč
Gost
Montenegrin Kuč

Bojana nam je upropastila dvije Olimpijade,jednu kao već penzionisani pa vraćeni igrač i ovu kao loš i neiskusan trener.To može samo u Crnoj Gori.

MONTEA
Gost
MONTEA

Djevojke su dale sve od sebe,izgarale na terenu…a i da nisu, one su se toliko puta dokazale…no ti daj fino ostavku. .nepravedno si tu i došla a pravda stiže…

marius
Gost
marius

Mene je i dan, danas stid, kako poceraste onoga Rasmunsena.

oooo
Gost
oooo

I mi smo ponosni na njih samo sa tobom je upitno.

Duki
Gost
Duki

Trebalo je prvo da nekoliko godina peces zanat u Buducnosti.Ocerali ste dobrog trenera zbog tebe. Nijesi povela najiskusniju golmanku nego si povela ovu malu koja ima vremena da uci.Sve golmanke zajedno nijesu bolje od Batinicke.Nijesi povela Ujkicku nego je Joka igrala bez zamjene.Ti si krivac za neuspjeh isto kao u Riju.Ovu ekipu je trebalo da vodi Svedjanin kojega su iscerali… Više »

Mijo
Gost
Mijo

TAČNO,DOKAZALA JE DA NIJE DORASLA MJESTU SELEKTORKE! 🇲🇪

Mrkela
Gost
Mrkela

Ostavka

17=Q
Gost
17=Q

Evo smo ti “ucinjeli” aj sad okreni se privatnom zivotu a mi dako zadrzimo trebere sa strane malo duze a to nam je problem i u fudbalu isto, mentalitet nas..
“Zna’ bi kad bi proba’…”

Boca
Gost
Boca

stalno ponavlja da je ponosna. Ti nisi ovo finansirala nego ova drzava i potpuno je nebitno kako se ti osjecas. Dozivjele ste debakl. Ti nisi za selektora i to je prva greska. Dalje ih ima i previse. Inace se previse bavite politikom i previse pricate. Mi kao gradjani hocemo igru borbu rezultate. Vasa osjecanja i vasu pricu ostavite za vase… Više »

Libero7
Gost
Libero7

Dvije olimpijade si unistila crnoj gori.

Top
Gost
Top

Bravo Jovana , one su dale maksimum i borile se pravo . Ali ti nisi dala nista jer si nikakav trener .

anonimus
Gost
anonimus

Bojana…da se ne ljubimo.. ocerali su selektora zbog tebe, a prije toga i Adzica iz Buducnosti..nista nisi napravila, nisi za trenera i vozdra..

Sale
Gost
Sale

E koliko ti znas… Adzic ti je zapalio jer je nestalo para, a pogledaj koja su bila ocekivanja za ovu sezonu i izjave na pocetku, a dosta vise tog foliranja sa Rasmusenom covek bio u CG 10 dana…. Ako je to dovoljno i ako je ovaj plasman njegov uspeh, ajde onda da dovedemo Grega Popovica na 10 dana pa da… Više »

Mijo
Gost
Mijo

Eto,koliko se razumiješ!?

Grammy
Gost
Grammy

Aj ti sad lijepo daj ostavku.

Nikola
Gost
Nikola

Nazalost, nemamo trenera.

Levis
Gost
Levis

Pošto nije napravljen rezultat,sada treba objasniti zašto je smijenjen selektor koji je onako ubjedljubo dobio Norvešku.Naravno,fali nama igračica,ali onako histerični potezi više se ne smiju povlačiti sinoć nije bilo odbrane koja je bila zaštitni znak reprezentacije.Kako su zaboravile da igraju odbranu za 4mjeseca?Rezultat nije toliko slab ,koliko je igra cijelo vrijeme bila ispod poznatog nivoa.

Miki
Gost
Miki

Ali ti si kiksala.Veze ti nemas

Send this to a friend