Vaterpolo Mađarska prejaka

Ajkulice zaustavljene u četvrtfinalu

U17 vaterpolo reprezentacija Crne Gore eliminisana je u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Tbilisiju.

Juniori su poraženi od Mađarske 7:4 (1:0, 3:2, 2:0, 1:2). Naša selekcija sada će igrati za plasman od 5. do 8. mjesta, a prvi rival je Rusija u subotu od 14 sati.

U porazu od Mađarske, tri gola za našu selekciju psotigao je Vujović, a jedan Milić.

“Kao što sam i rekao prije meča, Mađarska je glavni favorit takmičenja. Dobro smo im parirali sve do isključenja Mršića sredinom druge četvrtine, kada su uspjeli da se odvoje, i protiv tako jake selekcije bilo je tepko juriti rezultat. Mi smo plasmanom u četvrtfinale ispunili zacrtani cilj, jer moramo istaći da smo najmlađa reprezentacija na takmičenju, sa čak devet igrača koji su 2003. godište. Pokušaćemo u preostala dva meča da upišemo pobjede, što bi bio dobar rezultat na Evropskom”, kazao je trener Petar Radanović.

Ranije danas u polufinale plasirale su se Grčka i Španija, dok će posljednjeg polufinalistu odlučiti duel Italije i Njemačke.

Spisak Crne Gore za EP u Tbilisiju: Ilija Radović, Obrad Dabović, Mlađan Gopčević, Đorđije Stanojević, Marko Milić, Petar Vujošević, David Stevović, David Vukotić, Marko Mršić, Matija Sladović, Andrija Korać, Vasilije Radović, Damjan Vujičić, Jovan Vujović, Alen Isljamović.

Trener ekipe je Petar Radanović, pomoćnici su Predrag Jokić i Vido Lompar, doktor ekipe je Vladimir Dedović, tim lider i tehnička podrška je Igor Martinović.

tekst: wpolo.me

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rani mraz
Gost
Rani mraz

Ljudi ovo je uspijeh…kaže trener.. ha ha ha

Primorci
Gost
Primorci

Šteta , sjajni talenti!!
Uz bolje vodjenje mogli su do medalje!

Send this to a friend