Vaterpolo Prekinute pripreme

Crnogorski vaterpolo reprezentativac pozitivan na Kovid-19

Jedan crnogorski vaterpolo reprezentativac pozitivan je na novi koronavirus.

Potvrđeno je to iz Vaterpolo plivačkog saveza Crne Gore.

“Nakon što je od strane organizatora, Hvrvatskog vaterpolo saveza, došlo do otkazivanja HEP turnira, koji je trebalo da se igra od 26.10. do 28.10.2020. godine u Zagrebu, prekinute su i pripreme naše ekipe koja je trebalo da nastupi na navedenom turniru.

Završni treninzi u petak veče i subotu nisu održani, po nalogu nadležnog epidemiologa, zbog sumnje da jedan igrač ima simptome koronavirusa, iako on dva dana prije toga nije trenirao sa ekipom. Sumnje su potvrđene i igrač od sinoć ima pozitivan nalaz na Covid 19 virus.

Svi ostali igrači koji su bili na pripremama, kao i članovi stručnog štaba poslati su odmah u izolaciju i pored toga što niko od njih nije dobio nikakve simptome, u prevenciji zaštite njihovog zdravlja, svi su podvrgnuti testiranju i nalazi ostalih igrača su negativni”, saopšteno je iz naše kuće vaterpola.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
tratinčica
Gost
tratinčica

Zašto ne navedete ime igrača!!???

simo
Gost
simo

znaci njima test moze da bude gotov za jedan dan a ostali gradjani cekaju od 7 do 10 dana jesmo li mi gradjani drugog reda sta radi institut danima ne zavrsava testove ljudi sjede danima cekajuci

Alo
Gost
Alo

Ako si mislio da si jednak sa reprezentativcima,onda nisi ni za bolje. I da,da ne bude da je samo tako u CG, zapitaj se bi li Lewandowski u Poljsku dobio prije ili ne..

Send this to a friend