Vaterpolo

Došli smo po medalju, nadam se da ćemo je osvojiti

Centar naše reprezentacije Saša Mišić vjeruje da će Crna Gora osvojiti medalju na završnom turniru Svjetske lige i da je zbog toga došla na završi turnir.

“Ajkule” su danas savladale Australiju 10:8 i sa maksimalnim učinkom završile grupnu fazu, a sjutra ih čeka duel četvrtfinala sa Kazahstanom.

“Australija je uvijek nezgodna ekipa, bilo je teško. Osvojili smo prvo mjesto u grupi, nema euforije, došli smo po medalju i nadam se da ćemo uspjeti u tome. Čeka nas ekipa Kazahstana, koju nećemo potcijeniti. AKo od početka meča nametnemo svoj stil igre, pitanje pobjednika se neće dovesti u pitanje. Možda tu utakmicu treba iskoristiti da se odmore glavni igrači, jer poslije slijedi borba za medalju. Sistem tkamičenja je takav da je fizički dosta zahtjevno. DOvoljno smo spremni i pametni da se na ovome ne zaustavimo. Sad tek slijedi ono za šta se spremamo uvijek”, rekao je Mišić.

Stefan Vidović istakao je da nije bilo lako igrati poslije jučerašnje teške utakmice protiv Mađarske.
“Jako teška utakmica, čestitam ekipi na pobjedi. Nakon sinoćnje utakmice sa Mađarskom, nismo imali puno vremena za oporavak. Australija je izuzetno fizički jaka ekipa. Vidjeli ste po rezultatu da smo se mučili. Ono što je najbitnije da smo upisali nova tri boda i da sada čekamo, uslovno rečeno, malo lakšeg protivnika u četvrtfinalu”, kazao je Stefan Vidović.

Crna Gora će u četvrtfinalu protiv Kazahstana igrati sjutra od 16.45.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
biba struja
Gost
biba struja

brez srbije nezanimljivo., jes srbija ovo osvojila 100 puta, ali vala radi komentara mogla je ići, u stvari ona sei plasirala kao najbolja drugoplasirana, ali je tu čast prepustila španiji, pa sve tekme je i odigrala sa drugim timom osim sa cg u srbiji, ali se odustalo jer je cijela prva postava prije 7 dana učestvovala na završnom turniru prvaka… Više »

sprdnja
Gost
sprdnja

E, i što?!? Batali sa kompleksima…

Send this to a friend