Vaterpolo

Gojković: OSC je veliki izazov, kod kuće im ne dajemo ulogu favorita

Utakmica polufinala Evrokupa protiv OSC-a je veliki izazov za Jadran, poručio je trener Novljaka Vladimir Gojković.

Crnogorski šampion će na svom bazenu pokušati da ostvari povoljan rezultat pred revanš u Budimpešti.

„Treći put u istoriji klub igra polufinale evropskog takmičenja, to je velika stvar. Za to se spremamo od osvajnja Kupa Crne Gore. Mislim da smo dosta toga uradili što smo planirali. Dolazi nam jedan veliki protivnik koji i na papiru ima vjerovatno bolju ekipu od naše, ali ne bih im dao ulogu favortita kad igramo kući. Želimo pobjedu, tako ćemo se postaviti od prvog sekunda utakmice, izboriti rezultat, a kasnije razmišljati o revanšu“, rekaoje Gojković.

Optimista je i mladi Đuro Radović.

“Do sada niko nas nije nadigrao u Igalu. Ako budemo igrali kao treba, pokazaćemo da oni nemaju šta da traže ovdje. Imamo velike šanse, spremni smo i motivisani. Treba da budemo svi kao jedan i nema zime za nas”, jasan je Radović.

Kapiten Marko Petković ističe da svi sa nestrpljenjem očekuju predstojeću utakmicu.

„Svi mislim da smo spremni, taktički još dva tri treninga da se detalji ponove. Ekipa je motivisana, velika je želja i motiv. Vjerujemo i mislimo da možemo do pobjede“, naglasio je Petković.

Direktor kluba Miloš Mračević pozvao je navijače da pomognu ekipi u važnoj utakmici.

“Ekipa OSC-a dolazi dan pred utakmicu, sjutra. Pozivam sve Novljane, Jadranaše i ljubitelje vaterpola da podrže naše vaterpoliste, jer im je zaista potrebna glasna podrška. Probaćemo da napravimo što pozitivniji rezultat”, poručio je Mračević.

Jadran i OSC igraće u srijedu od 18 sati.

Send this to a friend