Vaterpolo Bolna eliminacija sa Svjetskog prvenstva

Iza nas je neprespavana noć, nadam se da ćemo bolji izaći iz ovoga

Priznao je Aleksandar Ivović da je iza crnogorskih vaterpolista neprespavana noć nakon šokantne eliminacije sa Svjetskog prvenstva.

“Ajkule” su nakon peteraca već u osmini finala zaustavljene od Australije.

“Bila je neprespavana noć. Ovo je razočaranje za nas jer nismo očekivali da ćemo se boriti za plasman od devetog do 12. mjesta. Nismo bili među favoritima, ali je legitimno pravo svakog od nas da se nadamo uz dobro odrađene pripreme, dobru atmosferu i malo sreće, da bi mogli da dođemo do polufinala. Sigurno će se analizirati sve ovo, a u sportu se najviše uči iz poraza. Nadam se da ćemo izaći bolji iz ovog”, rekao je Ivović.

Osim neuspjeha na prvenstvu, Crna Gora je propustila i šansu da se kvalifikuje za Olimpijske igre.

Najveći cilj su Olimpijske igre. Neće biti lako, dva puta smo na Igre odlazili preko kvalifikacionog turnira. Nadam se da ćemo se kvalifikovati kroz Evropsko prvenstvo. Navijaćemo da u završnicu ovog šampionata dođu najjače selekcije, kako bi već u januaru na šampionatu u Budimpešti obezbijedili plasman u Tokio, što bi bio veliki uspjeh”, poručio je Ivović.

Crna Gora će rano ujutro od četiri sata po našem vremenu igrati protiv Japana u razigravanju od devetog do 12. mjesta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kuku
Gost
Kuku

Zamisli koliko ljubitelja vaterpola je imalo neprospavanih noći u zadnjih 4-5 g.

MNE
Gost
MNE

Ahahahhhaha tacno tako

POla sata
Gost
POla sata

Sad nam je veliki uspijeh da se plasiramo na OI a došli po medalju na SP . Perovića si izjavama pomogao smijenit poslije 5. mjesta a kum nema sreće poslije 9. mjesta . Najbolji si igrač ali malo pažnje u izjavama svima bi dobro došlo .

Ivan
Gost
Ivan

Mijenjamo ime iz Ajkule u Sardele 🙂

Stockholm
Gost
Stockholm

Nikad

Spearhawk
Gost
Spearhawk

Kad budete disali kao jedan i iskreno se borili za ovu drzavu, bez obzira na rezulatat bicete nagradjeni od strane publike. Ovako se vidi da ste tu tek reda radi, izuzev par izuzetaka.

Mr.No
Gost
Mr.No

Spavali nespavali selektora vam je “karma” stigla. Ne valja se ponašati prema igračima na način kako vam je to radio selektor godinama.

Boka
Gost
Boka

Pricali su da ih je i samarao po bazenu,ove mladje,mozda je pokusao i starije pa su zato neki odustali od reprezentacije!

Tratinčica
Gost
Tratinčica

Malaga šta to biješe? Tad i nikad više!!!!!

Fileopg
Gost
Fileopg

nikad nijesi ni bio za Crnu Goru ….

bestija
Gost
bestija

Sto ste uradili to vam se vratilo ! Pravite bazene u Pgd i Nk, neka treba i tamo da ih ima, ali…. onamo dje vam je srz reprezentacije bazena nema.Govorim o bazenu u Kotoru bazenu Primorca, kluba koji vam je dao Evropsku krunu, bazena iz kojeg su ponikli momci koji su bili okosnica uspjesne reprezentacije koji su Crnoj Gori donijeli… Više »

Kotor
Gost
Kotor

Da iko misli na Primorac pokazuje i to sto treneri mladjih kategorija nisu poceli raditi jer im se niko do sad nije obratio niti uplatio digovanja! Sramota za sve koji imaju veze sa vaterpolom!

Prc CG
Gost
Prc CG

Ne valjate kantu tople vode….pi kakvi ste nesoji!!!!

TG-PG
Gost
TG-PG

Nemoj sve po sebi da gledaš.

Boka
Gost
Boka

Glavu gore,nije smak svijeta sto ce se Gojkovic smjenit. Dolazili su i odlazili i drugi treneri,! Treba vam nova energija,vidi se da Gojkovic nema tu harizmu od prevelike nervoze i skakanja po bazenu. Pogledajte Savica,pa to je kralj! I kad gubi i kad dobija uvijek isti osmjeh!

BogdanS
Gost
BogdanS

Ti si naša prva ljubav Crna Goro volim te!
Stotinu ce bitaka biti,i stotine cemo ratova voditi,ja cu te uvijek voljeti,i cijelim svojim životom bodriti!!!

Ivan
Gost
Ivan

Idu bolji dani vi ste nase ajkule pa vas volimo i kad gubite.

Send this to a friend