Vaterpolo

Jadran ambasador Fonda za Zapadni Balkan

Direktor plivačko vaterpolo kluba Jadran Carine Miloš Mračević i direktor Fonda za Zapadni Balkan Gjergj Murra potpisali su juče, u Tirani, Ugovor o donaciji Fonda. Projekat je vrijedan 23.260 eura, od čega 10.800 eura finansira Fond. Time je podržana ideja Jadrana za povezivanje četiri kluba iz Bosne i Hercegovine,Sjeverne Makedonije, Srbije i Crne Gore.

Jadran Carine je kandidovao projekat regionalne saradnje zajedno sa VK Vojvodina, VK Skopje i VK Banja Luka.

“Klubovi će šest mjeseci sprovoditi zajedničke aktivnosti u oblasti razmjene prakse i iskustava u vaterpolu. Kruna projekta je realizacija zajedničkog turnira za mlađe selekcije u Herceg Novom”, saopšteno na sastanku.

Direktor crnogorskog šampiona, Miloš Mračević, rekao je da će se Jadran potruditi da bude odličan domaćin turnira.

Dodao je da Jadran posebno raduje to što će svi zajedno implementirati projekat koji je usmjeren na one najmlađe u sportu.

Potpisivanjem ugovora Jadran je postao jedan od ambasadora misije Fonda za Zapadni Balkan, namjenjen uspostavljanju i razvoju regionalne saradnje među ljudima i institucijama. Uz sportske uspjehe, doprinosi i društvenom razvoju lokalne zajednice.

Jadran Carine je jedan od 24 institucije i organizacije sa kojima su potpisani Ugovori o donaciji, u selekciji od preko 250 kandidovanih projekata.

Fond za Zapadni Balkan ima za cilj da pruži finansijsku podršku aktivnostima, u bilo kojem području, koje doprinose regionalnoj i međunarodnoj saradnji.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nekadašnji refo
Gost
Nekadašnji refo

Bravo za jadran!
Ima li i Primorac upravu?

Send this to a friend