Vaterpolo Sparing mečevi

Jadran se za Kup sprema protiv Radničkog

Vaterpolisti Jadrana iz Herceg Novog ugostili su ekipu Radničkog iz Kragujevca u sklopu priprema za Kup Crne Gore koji je na programu početkom oktobra.

Tokom boravka Kragujevčana u Herceg Novom biće odrađeno osam zajedničkih treninga. Poslijedni nastup ekipa Jadrana Carine je imala sredinom jula u okviru finalnog turnira Regionalne vaterpolo lige u Duborvniku, a prije toga petog marta u Barceloni utakmicu Lige Šampiona nakon čeka je uslijedio prekid sportskih aktivnosti uzrokovan panedmijoj korona virusa.

„Dugo nijesmo imali ni zvaničnih ni prijateljskih utakmica osim one u Duborvniku na finalnom turniru Regionalne lige. Momci su željni utakmica. Godinama krajem avgusta i u septembru igramo veliki broj trening utakmica u sklopu priprema za novu sezonu i to nam nedostaje ove godine jer mnoge ekipe koje su željele da dođu u Herceg Novi nisu u mogućnosti da doputuju, a i nam je mogućnost putovanja jako sužen uslijed epidemije. Ekipa Radničkog je jako dobro, imaju brojna pojačanja, kod njih je u klub u toku ljeta došlo više igrača nego u sve klubove u Crnoj Gori, iskoristićemo ove treninge i trening utakmice na pravi način da se spremimo za KUP koji nas očekuje početkom oktobra“, poručio je Petar Radanović trener Jadrana.

Ekipa Jadrana će u polufinalu Kupa odmjeriti snage sa ekipom Budvanske Rivijere u utakmicama koje su na programu 4. i 8. oktobra.

Send this to a friend