Vaterpolo Sjutra kreće turnir Regionalne lige u Dubrovniku i Beogradu

Jadran u problemima

Jadran je u problemima pred put u Dubrovnik na turnir Regionalne lige gdje će za prolaz na F4 igrati sa Jugom, Primorcem, Radničkim, Solarisom i Budvom. Turnir počinje u četvrtak, završava se u neđelju. Na drugom turniru u Beogradu nastupaće Mladost, Partizan, C. zvezda, splitski Jadran, Rijeka i Šabac.

“Golman Tešanović trenira normalno, Obradović je počeo juče, vidno je izmoren, dok je Đuru Radoviću rame malo bolje. Isti problem imao je ranije, dešavalo se da ga zaboli, a nakon dva-tri dana popusti. Nadam se da će sada biti tako. I Banićević ima problem sa laktom, može da pliva, ali teško šutira… Kao što vidite ne možemo tri mjeseca da se sastavimo i budemo u takmičarskoj priči sa nikad manje utakmica”, kazao je Petar Radanović, trener novljanske ekipe.

U četiri dana Novljani će odigrati pet utakmica, prva je najteža u četvrtak sa Jugom, a ključne za prolaz su protiv Primorca i Radničkog.

“Sama činjenica da u četiri dana igramo pet utakmica, u seniorskom nivou, pokazuje da će biti teško i zahtjevno fizički. Ali kako svima, tako i nama. Naš problem je da uđemo u kontinuitet treninga, jer je uvijek neko van stroja. Na primjer Murišić koji trenira sedmicama napravio je pauzu od dva mjeseca, a nakon mjesec i po Vujičić je počeo pomalo da radi. Zato nam je u principu cilj da pođemo kompletni. Dodatna priča je rotacija, jer ćemo morati dobro da vagamo”.

Po dva najbolja tima igraće završni turnir regionalne lige koja se od ove sezone igra po novom formatu.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Igor
Gost
Igor

Vazda kukaju!

Send this to a friend