Vaterpolo

Jadran uz pomoć publike želi do 3. kola LŠ

Vaterpolisti Jadrana biće domaćin turnira drugog kola kvalifikacija za Ligu šampion. Novljani će od petka do nedjelje se boriti za plasman u treću rundu kvalifikacija, a rivali će biti Vuljagmeni iz Grčke, Sintez iz Rusije, te Korona iz Rumunije. Cilj našeg šampiona je plasman u narednu rundu kvalifikacija, a nadaju se da će uz pomoć navijača uspjeti da stignu do posljednjeg filtera za elitno takmičenje.

“Spremali smo se od prvog turnira i nadamo se da ćemo biti na nivou na kom možemo da budemo. Grupa je teška, dva kluba su konkurentna, a rumunski klub sa kojim igramo prvu utakmicu je možda manjeg kvaliteta, ali ga nećemo potcijeniti. Želja nam je da prođemo dalje. Dobili smo organizaciju na domaćem bazenu i mislim da nam je to prednost, a objektivno imamo velike šanse da ostanemo u Evropi”, poručuje trener Vladimir Gojković, a prenosi Radio Jadran.

“Mislim da su momci jako motivisani što smo pokazali u ovih par nedjelja kroz samu pripremu. Svi smo se jako dobro pripremili, svi smo zdravi, sanirali smo sitnije povrede. Velika želja postoji da se prođe u sljedeću fazu i očekujem najbolje”, optimističan je kapiten Marko Petković, a u uspjeh vjeruje i Đuro Radović.

“Znamo da nas čeka jako težak turnir na Škveru, ali cilj je jasan. Mislim da možemo sa svima da igramo, čak štaviše, možemo i da osvojimo prvo mjesto u grupi. Pozivam naše navijače da dođu da nas podrže i budu naš vjetar u leđa”, istakao je Radović.

Prvi rival naše ekipe je rumunska Korona u petak.ća

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prešo
Gost
Prešo

Pa koliko treba da vam ponovim da ostale ekipe nisu zainteresovane za ligu šampiona.Ne donosi ništa, samo trošak koji nije mali.
I Jadran da razmisli da li da igra u ligu šampiona.

Miško
Gost
Miško

Ni tebi škola nije ništa donijela , a išao si u nju.

Send this to a friend