Vaterpolo Ponovo u bazenu

Jadranaši počeli sa treninzima

Plivači i vaterpolisti Jadrana Carine počeli su sa treninzima na ljetnjem bazenu Jadran na Škveru.

Prvi trening odradila je senirska vaterpolo ekipa juče poslijepodne, a već danas plivači i mlađe vaterpolo kategorije. Treninzi se shodno uputstvima i pravilima nadležnih institucija sporove u manjim grupama od po maksimalno 10 sportista sa pauzom od pola sata između treninga. Na taj način će svakoga dana trenirati prva vaterpolo i prva plivačka ekipa dok će mlađi vaterpolisti i plivači imati trening svakog drugog dana.

„Najvažnije je da smo počeli sa radom. Mislim da smo prvi kliub u državi koji je počeo sa radom iz porodice vodenih sportova. Za sada treninzi svake od grupa traju po jedan sat, počevši od 07 i 30 ujutro do 22 časa, sa pomenutih pola sata pauze između treninga. Ovakav režim rada će se sprovoditi sve do stupanja na snagu drugog koraka relaksacije mjera koje se odnose na rad sportista i sprovođenja trenažnih aktivnosti koja po najavama treba da stupi na snagu 18. maja, a za koju ovih dana očekujemo detaljna uputstva“ ističe direktor kluba Miloš Mračević

Takođe u odnosu na uobičajnu proceduru, promjenjena je i usklađena procedura dolaska, ulaska i izlaska sportista na bazen, kako bi se ispoštovale propisane mjere.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Muris
Gost
Muris

Najgori Jadan

Pitanje
Gost
Pitanje

Kako griju otvoreni bazen? I da li ga griju?

Stojcilovic
Gost
Stojcilovic

Nikako i ne.

Send this to a friend