Vaterpolo Liga šampiona

Jadranov optimizam sa pokrićem

Nema predaha za Jadran, večeras od 19 časova u Igalu čeka ih nova obaveza u Ligi šampiona. Stiže Barseloneta, na papiru jača, ali domaćin vjeruje da ima adute da se suprotstavi španskoj ekipi i zabilježi prvu pobjedu u Ligi šampiona. Optimizam ima pokriće. Novljani su prošle sedmice u Berlinu sa Špandauom odigrali neriješeno, a kolo prije toga pružili snažan otpor Olimpijakosu u Grčkoj.

“Čeka nas teška utakmica. Barseloneta je među tri najbolje ekipe u Evropi. Mislim da će nam biti teško, ali potrudićemo se da pružimo maksimum. Vidjećemo koji će biti krajnji rezultat, a nadam se najboljem”, poručio je centar Vladan Spaić.

Posljednju provjeru pred važan meč Lige šampiona vaterpolisti iz Herceg Novog uspješno su preskočili. Iz dobre serije čekaju igrače Barselonete.

“Jadran mora da razmišlja, posebno kada igra kod kuće, o pobjedi. Svjesni smo ko nam dolazi. Barseloneta je vrhunska ekipa, svake godine je na završnom turniru Lige šampiona, a trenutno igra najbolji vaterpolo. Mi igramo kući i smatram da ih možemo iznenaditi i ostvariti prvu pobjedu”,  poručio je Marino Čagalj.

Send this to a friend