Vaterpolo

Janović čestitao kadetima: Nasljednici šampionskog kova

Ministar sporta Nikola Janović čestitao je kadetskoj vaterpolo reprezentaciji osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu, poručujući da  je sjajan rezultat naših mladih ajkula, uvertira  za još sjajniju njihovu i budućnost crnogorskog vaterpola.

„Vaša želja za pobjedom, bila je veća od dva pretrpljena poraza na početku šampionata. Samouvjereno ste  potopili  naše vječite rivale, stigli do finala  i najtrofejniji crnogorski sport okitili još jednom medaljom i to zlatnom“, saopštio je Janović poručujući da su crnogorske ajkule  dobile naslednike šampionskog kova, a mladi nove uzore.

Ministar je šampionsku titulu čestitao i članovima kadetske reprezentacije, stručnom štabu i rukovodstvu Vaterpolo saveza.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
RTRG
Gost
RTRG

Pa sad trebe pogledati istini u oci, mi smo stvoreni za taj sport i daj to da forsiramo a ne da pustimo Gojkovica i druzinu da se sprdaju sa A selekcijom. Nemoguce je da smo u svim kategorijama uvijek ako ne prvi onda u vrhu, sta se desi sa tim ljudima samo Gojkovic zna. Ovaj uspjeh samo jos vise razotkriva… Više »

Cane
Gost
Cane

Bravo djecaci naslednici ajkula.

Send this to a friend