Vaterpolo Liga šampiona

Još ima nade za F8

Jadran će napokon sa skoro najjačim timom (nedostaje ljevak Uroš Vučurović) odigrati posljednji, preliminirani turnir Lige šampiona u Budimpešti. Protivnici su Dinamo Tbilis (danas od 16.30 h), Breša (srijeda), a u posljednjem kolu, u četvrtak Barseloneta. Novljane čeka težak zadatak, možda i nemoguća misija za plasman među četiri najbolja tima i odlazak na završni turir, ali dokle god ima nade, aktuelni šampion Crne Gore neće se predavati.

Posljednja tri meča u grupi Jadran čeka sa tri boda, kao i Dinamo, dok četvrti Hanover ima tri više. I upravo je cilj da se njemački tim bodovno nadmaši (u slučaju istog broja bodova Njemci idu dalje zbog boljeg međusobnog skora), a za to je potrebno perfektno izdanje. Prve tri pozicije drže španski, italijanski i mađarski tim koji će putovati na F 8 u Beogradu.

Posljednji turnir Lige šampiona donosi nam tri nove utakmice sa izuzetno kvalitetnim protivnicima. Nadamo
se da ćemo uspjeti da pružimo dobre partije i da probamo da zabilježimo nove bodove, a ako nam se ukaže prilika i da prođemo na završni turnir kazao je Petar Radanović, trener Jadrana.

Gledaće Novljani i rezultate njemačkog tima koji će u Budmpešti igrati protiv FTC-a, Dinama i Breše.

Dobar zalet za odlučujuće duele u Mađarskoj naš tim napravio je u domaćem prvenstvu, kroz polufinalnu seriju plej-ofa sa Budvom. Trener Radanović mogao je, koliko-toliko, da uigra ekipu i oporavljeni da se do kraja iskažu.

Send this to a friend