Vaterpolo Nakon jedne sezone u kapici kluba iz metropole turizma

Lazović odlazi iz Budve

Foto: Aleksandra Krupanič

Dejan Lazović će vjerovatno nakon sezone u Budvi promijeniti sredinu. Golman crnogorske reprezentacije ima nekoliko ponuda iz inostranstva, nakon godine snova.

“Najvjerovatnije, 99 odsto, idem iz Budve. Imam ponuda, ali je rano da pričam. U svakom slučaju velika je šansa da odem, jer situacija nije najsjajnija. Ali sačekaću još koji dan”, kazao je naš reprezentativac.

Lazović se prošle godine iz Italije vratio u matični klub. Projekat Budve ga je privukao.

“Poslije nekoliko godina sam se vratio,plan je bio da se nešto napravi, ali, izgleda, od toga neće biti ništa.”

Sezonom je zadovoljan.

“Zadržali smo status u A1 Regionalnoj ligi, osvojili šesto, vrhunsko mjesto. Osvojili smo i medalju na šampionatu Evrope. Što se tiče sezone i mene prezadovoljan sam.”

Do konačne odluke Lazović će trenirati sa nacionalnim timom, od ponedjeljka trenira u Igalu.

“Najvažnije da smo krenuli sa radom. Otprilike, sve ide kako treba. Možda je bilo teže u ponedjeljak, ali ovo su tek uvodni treninzi sa po sat rada ujutro i naveče. Mislio sam da će biti teže, ali dobro smo se prilagodili.”

O šansama da se prvenstvo nastavi naš golman kaže:

“Mislim da se neće nastaviti. Mnogim igračima, za nekoliko dana, ugovori ističu. Nije realno, a ako dođe do takmičenja, vjerovatno mnoge ekipe neće nastupati u sastavima u kojima su bile do pauze. Možda se odigra neki revijalni dio, možda se reprezentativci podijele po klubovima. Svakako će se nešto dešavati. Treba sačekati još desetak dana”, rekao je Lazović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ko ko
Gost
Ko ko

Neka ti je sa Srecom bas sam se Obradovao Danas

Ristansotona
Gost
Ristansotona

Da nece u srbicu ?

Send this to a friend